Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Swarovski Kris Bear

  • Geplaatst op
  • Door Jannemarie Aarnoudse & Jordan Groeneveld
  • Geplaatst in Kris Bear, Swarovski
  • 0
Swarovski Kris Bear

Ontdek de Sprankelende Facetten van Kris bear

 

Het sprankelende figuur dat elke emotie omschrijft en vertaalt naar een prachtig verhaal.
Zo heeft elk beeldje zijn eigen specifieke uitstraling, zodat het een passend cadeau voor elke gelegenheid is. Daarnaast is het ook uitermate geschikt om uw eigen collectie mee aan te vullen.
Elke Kris bear sprankelt door de vele facetten in het zonlicht, wat zorgt voor een unieke beleving.

 

 

 

Swarovski Kris Bear - Gefeliciteerd

Vier de dierbare momenten in het leven met deze kostbare Kris bear. Dit is pas de tweede keer dat dit schattige karakter verschijnt in een speciaal groot formaat met meer dan 700 facetten. De Kris bear is vervaardigd in helder kristal en draagt een feestelijke gouden kroon. Hij zwaait met een vlag met de tekst 'Congratulations' (Gefeliciteerd). Een mooi geschenk om de speciale gebeurtenissen van het leven te herdenken of een must-have voor elke Kris bear-verzamelaar. 
 
 

Naar product

 
 
 

Swarovski Kris Bear - Jij en Ik 

Deze twee beren van gefacetteerd helder kristal vormen een harmonieus stel. Terwijl hij trots is op zijn glanzende vlinderdas in Light Sapphire Satin-kristal, straalt zij schoonheid uit met haar bloem van Violet-kristal met amethistdetails.

 

 

Naar product

 

 

Swarovski Kris Bear - Vergeet me Niet

De Kris bear-collectie van Swarovski is over de hele wereld geliefd om zijn schattige, vrolijke karakters. Deze editie presenteert een bos vergeet-me-nietjes die zorgvuldig is gemaakt van 599 sprankelende facetten. Het zit boordevol kleur en emotie, en vormt hierdoor een betekenisvol cadeau voor een speciaal persoon.
 
 

Naar product

 

 

Swarovski Kris Bear - Zoet als Honing

Kris bears van Swarovski zijn geliefd bij verzamelaars over de hele wereld. Deze vrolijke nieuwe editie, uitmuntend gemaakt met 449 facetten, blinkt uit in helder kristal en heeft een honingpot met de tekst 'Sweet as Honey'. Een leuk cadeau voor een speciaal iemand of perfecte aanvulling op je eigen Kris bear-collectie
 
 

Beer Kris – Zoet als Honing - Swarovski, 5491970

Naar product

 

 

Swarovski Kris Bear - Beste Vrienden

Swarovski heet deze schitterende vrienden welkom in de Kris bear-familie! Dit schattige paar Kris bears viert vriendschap en geluk door samen een kleurrijke cocktail te delen, met 825 facetten voor die unieke Swarovski-schittering. Een kostbaar verzamelstuk of een charmant cadeau voor goede vrienden en familie.

 

 

 

 

 

Naar product

 

 

 

 

 

Swarovski Kris Bear - Jij Bent Geweldig

 
Maak kennis met onze eerste Kris bear in moeder- en kinduitvoering. Dit charmante duo zit boordevol liefde en emotie, en is gemaakt van kristal met 779 sprankelende facetten. Het kind heeft een rood kristallen hart vast met de tekst 'You’re the Best', waardoor dit een ideaal cadeau is voor Moederdag, Vaderdag, een verjaardag of een andere gelegenheid. 

 

 

Naar product

 

 

 

Swarovski Kris Bear - Hartballonnen

 

Deze twee Kris bears symboliseren saamhorigheid en liefde, en zijn gemaakt van sprankelend helder kristal. Het object is ontworpen door Elke Huber en bevat roze en rode hartvormige ballonnen die boven het gelukkige paar hangen. Een perfect cadeau voor Valentijnsdag, verjaardagscadeau of bruidstaarttopper. 

 

 

Naar product

 

 

Swarovski Kris Bear - Kerst

Kris bear is een goede vriend van iedereen bij Swarovski en in de Juweliersbranche, sinds 1993 bij ons. Sindsdien is hij een gewaardeerd stuk geworden onder zowel bewonderaars als verzamelaars. Vervaardigd in helder kristal met zijn groene hoed en zijn overvolle rode kous, maken zijn 702 facetten duidelijk waarom hij nog steeds een favoriet van het gezin is. Gegraveerd met het jaar van uitgifte op zijn linkerbeen, zal hij je Kris bear-collectie aanvullen, je in staat stellen een nieuwe te beginnen of een schattig geschenk maken om een speciale gelegenheid te markeren.

 

 

Naar product

 

 

 

Swarovski Kris Bear - Neem Mijn Hart

Al meer dan 25 jaar zijn de schattige Kris bears van Swarovski charmante verzamelobjecten over de hele wereld. Deze leuke nieuwe editie is prachtig gemaakt met 473 facetten, en schittert in helder kristal met een fuchsia kristallen hart. Wat is nou een lievere manier om ‘Ik hou van jou’ tegen een speciaal persoon te zeggen?

 

 

 

Naar product

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.