Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Casio Pro Trek WSD-F20A-BUAAE Smartwatch

Casio Pro Trek WSD-F20A-BUAAE Smartwatch

Nieuw bij Juwelier Van Dam de Casio Pro Trek WSD-F20A-BUAAE
De nieuwe Casio Pro Trek WSD-F20A-BUAAE Smart is nu te verkrijgen bij Juwelier Van Dam in Ermelo, het nieuwste en stijlvolste staaltje techniek, voor om de pols! Van GPS tot vis-tijdklok en van Bluetooth Smart tot Gyrometer, bedenk alles wat een horloge als functionaliteit zou moeten bevatten en dit stoere herenhorloge heeft het! Om niet verdwaald te raken in alle nieuwe en bestaande features hebben wij hieronder even alles op een rijtje gezet voor u, als het gaat om de functionaliteit van de Casio Pro Trek WESD-F20A-BUAAE Smartwatch.

Nieuw bij Juwelier Van Dam de Casio Pro Trek WSD-F20A-BUAAE

De nieuwe Casio Pro Trek WSD-F20A-BUAAE Smart is nu te verkrijgen bij Juwelier Van Dam in Ermelo, het nieuwste en stijlvolste staaltje techniek, voor om de pols! Van GPS tot vis-tijdklok en van Bluetooth Smart tot Gyrometer, bedenk alles wat een horloge als functionaliteit zou moeten bevatten en dit stoere herenhorloge heeft het! Om niet verdwaald te raken in alle nieuwe en bestaande features hebben wij hieronder even alles op een rijtje gezet voor u, als het gaat om de functionaliteit van de Casio Pro Trek WESD-F20A-BUAAE Smartwatch.

Komt u dit horloge bekijken bij ons in de winkel of wilt u deze direct bestellen? Aan u de keuze!

 

Alle specificaties van de Pro Trek WSD-F20A-BUAAE nog even voor u op een rijtje

GPS

Dit smartwatch horloge is voorzien van een GPS functie met uiterste precisie, de Pro Trek bepaald onafhankelijk van uw smartphone de positie en bepaald gewenste routes.

Full Colour Map

De Casio Pro Trek biedt ook kaartweergaves van OpenStreetMap en geeft wandelroutes weer via het programma MapBox, u kunt vooraf deze kleurenkaarten downloaden zodat u geen internetverbinding of mobiel bereik nodig heeft wanneer u deze graag gebruikt, kies uit verschillende soorten kaartontwerpen zoals Topografische kaarten, Watersport kaarten en nog veel meer mogelijkheden!

Technische specificatie details

Glas soort: Mineraal glas
Resin armband: flexibele kunsthars dat erg goed houdbaar is.
Besturingssysteem: Wear OS bij Google voor zowel Apple ios als Android smartphones
Intern geheugen: 4GB intern geheugen
Hoogtemeter: maximaal 10.000 meter
Getijden functie: Ja
Maanfasen: Ja
Waterdichtheid: 5 ATM
Gewicht: 90 gram
Afmeting: 61,7 x 57,7 x 15,3 mm
Kompas functie: Ja
Barometer: 260/1100
Alarm: Dagelijks Alarm
Accu: Lithium Ion Accu

Smartwatches zijn enorm populair geworden vanwege hun functionaliteit & stijlvolle vormgeving, naast dit prachtige Casio Pro-Trek horloge verkopen wij ook smartwatches voor dames van Fossil & Michael Kors, deze zijn ook bij ons in de winkel verkrijgbaar voor heren.