• Lorem ipsum

Casio Rick and Morty

20 Oct 2021
door Jordan Groeneveld

Wie cartoon zegt, zegt Rick and Morty. De welbekende Amerikaanse komische sciencefiction animatieserie uit 2013. In deze serie volg je twee figuren op de voet: wetenschapper Rick en zijn kleinzoon Morty. Zij maken de bizarste dingen mee en nemen jou als kijker mee in hun avontuur. De show, die zowel op Adult Swim en Cartoon Network komt, telt 5 seizoenen. De serie heeft miljoenen trouwe kijkers en behaalt record na record. Om het succes van deze serie te vieren, brengen ze samen met Casio een gelimiteerd G-Shock horloge uit.

Casio heeft een samenwerking aangekondigd samen met Warner Bros. Ze brengen een Casio G-Shock horloge uit die geïnspireerd is op Rick and Morty. Dit horloge bevat de kleuren en figuren uit de bekende Amerikaanse show. Zo komt het horloge, de DW-5600RM21-1, op een zwarte band met verschillende neon kleurige tekeningen en het Rick and Morty logo. Dit collaboratiemodel komt in het bekende DW-5600 G-Shock model. Dit model heeft een iconische kast met het Rick and Morty logo erop, op de achterkant zie je het bekende groene portaal die je vaak in de show voorbij ziet komen. 

De horlogeverpakking is ook geïnspireerd op de Rick and Morty show. Zo wordt het portaal afbeeld op de onderzijde en het middelste deel van de bovenzijde. Dit portaal is een bekende signatuur uit de serie. Het doosje zelf bevat tientallen Rick and Morty tekeningen met op de voorkant Rick and Morty en hun bekende portal gun.

Rick and Morty x G-Shock DW5600RM21-1 collaboration watch announced for  U.S. release – G-Central G-Shock Watch Fan BlogHet DW5600-model beschikt ook over belangrijke G-SHOCK-functies en -mogelijkheden, zoals een flitswaarschuwing en EL-achtergrondverlichting met Afterglow, waardoor het digitale display gemakkelijk te lezen is en de gezichten van Rick en Morty op elk moment van de dag kunnen verschijnen. DW5600RM21-1 is uitgerust met G-SHOCK-technologie, waaronder:

  • Schokbestendig
  • 200M waterbestendigheid
  • EL-achtergrondverlichting met afterglow
  • Flitswaarschuwing
  • Multifunctioneel alarm
  • 1/100 Second Stopwatch
  • Afteltimer
  • 12/24 uur formaten

Dit horloge wordt 26 oktober gereleased op gshock.com en is niet beschikbaar in Nederland. Check hier ons Casio G-Shock aanbod.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »