• Lorem ipsum

Clic Thinking of You Armbanden

24 Apr 2021
door Jordan Groeneveld

Clic Thinking of You Armbanden

Dit is de nieuwe sieradenlijn van Clic. Prachtige, elegante maar ook excentrieke dames armbandjes. Zoals de naam luidt: "Thinking of You". Een prachtige boodschap om een naaste cadeau te geven, iemand die veel voor je betekent en die je duidelijk wilt maken dat je aan haar denkt. Deze sieraden lijn bestaan uit armbandjes met een gouden, zilveren en/of roségouden look met aan de voorkant een prachtig symbooltje zoals een ster, cirkeltje of bolletje. Die een sentimentele waarde toevoegt aan het armbandje, waardoor de boodschap goed over wordt gedragen aan de ontvanger.

 

Ideale moederdag cadeau

Moederdag komt er ook weer aan, 9 mei is het weer zover! De dag om te laten blijken aan je vrouw, moeder of oma dat je haar lief hebt. Dit armbandje is het ideale moederdag cadeau. De kwaliteit is fantastisch, oogt luxueus maar toch ook elegant. Daarnaast heeft de armband een sentimentele boodschap met als hoofdgedachte dat je aan haar denkt en haar niet kan missen.

 

Corona Cadeau

Het is je ongetwijfeld niet ontgaan: er is een wereldwijde pandemie gaande. Die ervoor zorgt dat contacten met je geliefde, familie en vrienden uit elkaar drijft. Om dit contact niet te laten verwateren en diegene te laten blijken dat je nog veel aan haar denkt, is dit het ideale cadeau. Er is geen betere tijd om een Clic Thinking of You armband cadeau te doen dan nu.

 

 

 

Bekijk de collectie

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »