• Lorem ipsum

De nieuwste functionaliteiten van de Generatie 4 Smartwatches

8 Jun 2018
door Herman Oudshoorn

De nieuwste functionaliteiten van de Generatie 4 Smartwatches

De nieuwste generatie smartwatches zijn uit! Deze nieuwe smartwatches hebben vele nieuwe en handige functies zoals contactloos betalen via NFC, 5 ATM waterbestendigheid zodat u ook gewoon kunt zwemmen met uw nieuwste smartwatch en de horloges zijn bijna twee keer zo licht als de vorige versie. Lees meerdere uitgelichte functies hieronder waar wij het meest trots op zijn.

Uitgelicht: Generatie 4 Smartwatches Heart rate

Uw hartslag willen meten tijdens een sportactiviteit? Onze Gen4 display smartwatches zijn uitgerust met een Heart Rate sensor. Met deze nieuwe functionaliteit kunt u heel eenvoudig uw hartslag tracken. De metingen kunt u op elk gewenst moment opvragen via het scherm of de Google Fit app.

Google Fit

Stilzitten is funest voor de gezondheid en daarom wil Google Fit iedereen motiveren om meer te bewegen. Google heeft met grote gezondheidsinstanties, waaronder de World Health Organization, samengewerkt om Google Fit te lanceren met nieuwe upgrades. Zo krijgt de gebruiker op maat gemaakte aanbevelingen die gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek.

Lees hier alles over Google Fit

App van de Maand: Shazam

Altijd al willen weten welk nummer te horen is op de radio? De app Shazam herkent de muziek; u krijgt meteen de titel en de artiest op uw Generatie 4 Smartwatches zien.

Maar dat is nog niet alles: Shazam voegt het nummer gelijk toe aan My Shazam Tracks. Zo kunt u uw lijst met lievelingsnummers samenstellen.

Lees hier alles over Shazam

Bekijk alle Smartwatches & Generatie 4 Smartwatches bij Juwelier Van Dam op onze webshop

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »