• Lorem ipsum

Gaatjes Schieten | CORONA UPDATE

5 Feb 2021
door Jordan Groeneveld

 

 

Gaatjes Schieten 

 

 

We schieten weer gaatjes bij kinderen & volwassenen vanaf een leeftijd van 5-jaar

 

Bij van Dam werken we met een Studex75 systeem. Dit systeem is erg soepel en stil. In één vloeiende beweging wordt het gaatje geprikt en door de veiligheidssluiting vastgezet. Gaatjes laten schieten met het Studex75 systeem heeft drie grote voordelen ten opzichte van andere systemen:

1. De oorbellen van Studex75 zijn steriel verpakt in cassettes en de schietoorbellen worden direct vanuit de cassettes in het oor gezet. Op deze manier is de kans op infectie en besmetting nihil. De oorbellen worden namelijk pas blootgesteld als ze veilig in het oor zitten.

2. De veiligheidssluiting zorgt voor een optimaal genezingsproces door de punt van de oorbel af te schermen en door te voorkomen dat de sluiting te strak kan zitten. Hierdoor is een goede luchtstroom mogelijk en kan de oorbel niet vastgroeien tijdens het genezingsproces.

3. Wij schieten stereo, wij schieten aan beiden kanten tegelijk. 

 

 

 

Corona Regels


1. Twee mensen maximaal. Bij kinderen 1 ouder max

 

2. Geen eigen mondkapje meenemen, deze ontvangt u hier

 

3.  Wij komen binnen de 1,5 meter, dit is dus op eigen verantwoording. Let goed op elkaar en wees u bewust van de situatie

 

 

  Ik wil gaatjes laten schieten

 

 

MOMENTEEL SCHIETEN WIJ VANWEGE CORONA GEEN GAATJES!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »