• Lorem ipsum

Nieuw: Baby-G Horloges

15 Sep 2016
door Herman Oudshoorn

NIEUW: Baby-G horloges

Nieuw bij Juwelier Van Dam in Ermelo: De Casio Baby-G horloges uit de G-Shock collectie!

De Casio Baby-G is een horloge dat je altijd en overal kunt dragen. De Baby-G horloges passen zich altijd aan je drukke leven aan: het is sportief, hip en vrolijk. Felle kleuren en stijlvolle fashion trends zijn kenmerkend voor een Baby-G: het ontwerp en de hoogwaardige materialen maken de horloges tot een echte blikvanger. Baby-G van Casio is al meer dan 20 jaar een stijlvol merk met een geheel eigen karakter: perfect voor horlogefans die graag het avontuur aangaan en het leven gewoon nemen zoals het komt. BABY-G is gewoon stoer. En cool. Net als jij.

Deze super leuke damesmodellen van Casio zijn vanaf deze week bij ons te koop, al deze leuke klokjes vind je terug in onze buitenetalage, dus loopt u toevallig door De Enk in Ermelo, komt u dan even kijken?

G-Shock en Baby-G

G-Shock en Baby-G horloges, wat is nou eigenlijk het verschil?
G-Shock horloges zijn grote en robuuste klokken, wat daarom vaker door mannen word gedragen en niet door dames, dit vonden vele dames jammer gezien de klokjes zo sterk en stoer zijn, door het gebrek in de markt kwam Casio met het nieuwe merk Baby-G! Deze horloges zijn speciaal ge-designed voor smallere polsen, zowel die van mannen als voor vrouwen en zelfs kinderen.

Toch bestaat Baby-G al meer dan 20 jaar en in 20+ jaren hebben zij deze horloge zo weten te optimaliseren dat de horloges vrijwel overal tegen aan kunnen, zo zijn de horloge 200 meter waterdicht (dus gewoon lekker je horloge om laten onder de douche, in het zwembad en in de zoute zee!) en ook zitten de horloges erg lekker om de pols omdat zij lekker aansluiten.

Dus al een beetje benieuwd geworden naar deze Casio Baby G horloges? Kom dan snel even een kijkje nemen in onze winkel op De Enk 11 in Ermelo (TIP: Voor mensen die het nog niet wisten; er kan gratis geparkeerd worden, dus kom je uit Harderwijk, Amersfoort, Zwolle of een andere bestemming en wilt eens gaan shoppen in Ermelo? GRATIS Parkeren!)

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »