• Lorem ipsum

Seiko 5 Sports Evisen Skateboards

22 Apr 2021
door Jordan Groeneveld

Seiko 5 Sports Evisen Skateboards Limited Editions

Seiko 5 Sports en het Japanse skateboardmerk Evisen Skateboards hebben in nauwe samenwerking een line up van 3 modellen gecreëerd waarin Evisen's bijzondere wereldvisie beeldbepalend is.

Evisen Skateboards is een Japans skateboardmerk dat in 2011 werd gelanceerd door de huidige directeur Katsumi Minami en zijn vrienden. De naam Evisen is - met een stevige knipoog - afgeleid van de wijze waarop het woord "everything" met een Japanse tongval wordt uitgesproken. Het merk heeft sinds 2011 een scala aan producten uitgebracht waarin zeer originele en humoristische afbeeldingen worden gemixt met de klassieke Japanse tradities en cultuur. Waarbij het merk veel kunstenaars aan zich wist te binden. De Evisen teamrijders komen zowel uit Japan als uit de rest van de wereld. Ze zijn stuk voor stuk uniek in hun stijl en uitermate getalenteerd. Het merk is gevestigd in Tokio, maar heeft ook nauwe banden met andere grote Japanse steden, zoals Osaka en Sendai. Evisen is een veel geziene gast in de internationale media. Het merk is constant op jacht naar de pure essentie van het skateboarden, zowel in hardware als in video's. En die missie zie je terug in deze drie bijzondere Seiko 5 Sports Evisen Skateboard Limited Editions

LET OP: WIJ HEBBEN DE SRPF93K1 EN SRPF94K1

 

Klik op de Foto om naar de productpagina te gaan

 

Seiko 5 Sports EVISEN SKATEBOARDS Limited Edition | Seiko Watch Corporation

Seiko 5 Sports x Evisen SRPF93K1

 

Seiko 5 Sports EVISEN SKATEBOARDS Limited Edition | Seiko Watch Corporation

Seiko 5 Sports x Evisen SRPF94K1

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »