• Lorem ipsum

Seiko x Naruto & Boruto

30 Sep 2020
door Jordan Groeneveld

Het is officieel bekend: de samenwerking tussen het Japanse horlogemerk Seiko en de animatieseries Naruto & Boruto. In december 2020 komen zeven prachtige, excentrieke Seiko 5 Sports horloges uit met designs gebaseerd op de figuren van Naruto en Boruto. 

 

Seiko 5 Sports, geïntroduceerd in 1968 en opnieuw geboren in 2019, biedt al meer dan een halve eeuw een brede collectie aan duurzame en betrouwbare mechanische horloges voor horlogeliefhebbers van elke leeftijd. Vandaag zijn er zeven nieuwe Seiko 5 Sports-creaties die zijn geïnspireerd op twee toonaangevende Japanse animaties, Naruto en Boruto. Naruto werd voor het eerst uitgezonden in Japan in 2002 en vervolgens in het buitenland geïntroduceerd en heeft sindsdien fans over de hele wereld gefascineerd. Boruto is het vervolg op de serie en draait om Naruto's zoon, Boruto Uzumaki, wiens avontuur vandaag voortduurt.


Elk van de zeven creaties bevat de hoofdpersonages van beide animaties: Naruto, Sasuke, Shikamaru, Lee, Gaara van NARUTO en Boruto en Sarada van BORUTO. De serie zal in december wereldwijd verkrijgbaar zijn bij Seiko Boutiques en geselecteerde retailpartners als gelimiteerde edities van elk 6.500.

 

 

 

 

 

KLIK HIER OM DE 7 MODELLEN TE BEKIJKEN

 

 

 

 

 

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »