• Lorem ipsum

Seiko Star Bar Collectie

12 Dec 2020
door Jordan Groeneveld

Seiko Star Bar Collectie

 

Twee horloges voegen zich bij de STAR BAR limited edition-collectie van Seiko Presage. 
Deze horloges in beperkte oplage zijn geïnspireerd door een van 's werelds toonaangevende barmannen, de heer Hisashi Kishi, en zijn speciale cocktails die de "scènes uit Kyoto" vastleggen

 

 

Seiko Presage Cocktail Matcha SRPF41J1

 

De eerste barman die de "Contemporary Master Craftsman" -prijs ontving, de eigenaar van STAR BAR, Hisashi Kishi, creëerde deze originele cocktail met de smaken van de beroemde groene thee en hojicha van Kyoto. Deze speciale cocktail drukt de weelderige aard van Kyoto en de historische sfeer van de stad uit door ingrediënten te gebruiken die met Kyoto te maken hebben.

 

 

 

 

Seiko Presage Cocktail Matcha SRPF41J1

 

Hisashi Kishi, de hoofdbarman van STAR BAR in het Ginza-district van Tokio en een voormalig winnaar van de wereldkampioenschappen van de International Bar Association.

 

 

 

 

 

Seiko Presage Cocktail Matcha SRPF41J1

 

De wijzerplaat van dit horloge heeft een patroon dat doet denken aan de beroemde theebladeren van Kyoto. Dit is een speciale editie waarmee je de diepe smaken en smaken kunt voelen die zijn ontleend aan de rijke ingrediënten van Kyoto. 

 

 

 

 

 

Seiko Presage Cocktail Matcha SRPF41J1

 

Als bewijs van de limited edition zit hij niet alleen in een speciale doos, maar heeft de dikke kuitband ook een vintage style afwerking.

 

 

 

 

 

 

Seiko Presage Cocktail Matcha SRPF41J1

 

De doorzichtige achterkant van het horloge is niet alleen gemarkeerd met de woorden "Limited Edition" en het serienummer, maar stelt de drager ook in staat te genieten van het automatische mechanische uurwerk.

 

 

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »