• Lorem ipsum

Sieraden Laten Ontwerpen

23 Sep 2020
door Jordan Groeneveld & Jannemarie Aarnoudse

 

Kent u dat? U bent zich aan het oriënteren op een mooi gouden of zilveren sieraad. U bent al enige tijd opzoek, maar geen enkel sieraad voldoet aan uw wensen. Bespreek dan samen met onze vakkundige goudsmid de mogelijkheden voor het ontwerpen van uw eigen persoonlijke sieraad.


 

1. Uw idee 

Elk sieraad is ontworpen vanuit een idee. Zo is het ook mogelijk uw ideeën te vervaardigen naar een uniek sieraad. Wat u nu in gedachten heeft, zal straks worden omgezet naar een tastbare herinnering. 

 

* Ik heb al een idee
Heeft u al een idee? Dan kunt u via een afbeelding of schets uw wens overbrengen.
Zo kan de goudsmid kijken welke mogelijkheden er zijn om deze wens te verwezenlijken.

 

* Ik heb nog geen idee
Heeft u nog geen idee of ontwerp in gedachten? Geen probleem!
De goudsmid heeft tientallen jaren ervaring in het creëren van elk soort sieraad. Zijn vakmanschap en ervaring gaan hand in hand met uw ideeën. In een oriënterend gesprek zal de goudsmid u met veel passie de mogelijkheden laten zien.

 

 

2. Het ontwerp 

 

In het gesprek met de goudsmid zullen de ideeën en mogelijkheden worden besproken. Het idee zal steeds concreter worden en uiteindelijk zal er een schitterend ontwerp ontstaan. Ook de specificaties van uw sieraad zullen uitgebreid worden besproken. Hierbij kunt u denken aan het materiaal dat wordt gebruikt en de eventuele afmetingen. U kunt er ook voor kiezen een gravure te laten zetten in het sieraad, dit wordt gedaan door een expert. Daarnaast zult u ook een prijsopgave ontvangen.

 

 

3. De creatie


Vervolgens zal het ontwerp in ons atelier worden vervaardigd door onze professionele goudsmid. Met jarenlange ervaring en oog voor detail, zal de goudsmid een zorgvuldig ontwerp realiseren naar een fysiek sieraad. U kunt ervoor kiezen een video erbij te laten maken van de creatie, dit kunt u laten zien aan uw familie en vrienden. Met toestemming van u posten wij dit ook op TikTok, waar onze vervaardiging video's gemiddeld 500.000 keer bekeken wordt.

 

 

 

 

 

4. Dragen van uw sieraad

 

Uw gepersonaliseerde sieraad is nu klaar om opgehaald te worden Het vervaardigde sieraad kunt u gelijk met trots dragen of laten inpakken. Daarnaast zullen wij u ook adviseren over de verzorging van uw sieraad. Tevens kunt u jaarlijks het sieraad laten controleren bij een van onze specialisten. De kosten, die vooraf zijn besproken, kunnen nu worden afgerekend.

 

 

 

Wij zijn te vinden in Ermelo in Gelderland, dit is een dorpje naast Harderwijk en Putten. U kunt ons telefonisch bereiken via 0341 554 168 en via de mail: [email protected]

 

 

 

  Afspraak maken

 

 

 

Reacties
Johan
26 Sep 2020
Geweldige blog, kom snel langs!
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »