• Lorem ipsum

Swarovski Frozen Disney

25 Sep 2020
door Jordan Groeneveld

''Let it go, let it gooo!''

 

Swarovski heeft een nieuwe Disney Frozen collectie geconfirmeerd.
Lees hier de blog over de fenomenale samenwerking tussen Disney en Swarovski!

 

 

Swarovski Frozen 

Swarovski heeft een nieuwe decoratiecollectie: Disney Frozen. Het prachtige verhaal van Frozen is nu uitgebeeld en gesymboliseerd in Swarovski kristallen. In totaal zijn er twee Frozen films uitgekomen, Swarovski heeft nu Frozen 1 en Frozen 2 in beeldjes uitgebeeld. Dit zijn de beelden die wij momenteel in onze collectie hebben:

 

 

 

Swarovski Frozen 2 Anna 

5492736

 

Dit is het kristallen beeldje van Anna. Zij is de zus van Elsa, die beiden voorkomen in de populaire filmreeks van Frozen. Met briljant kristal en vakkundig geslepen facetten bootst Swarovski het sprookjesachtige personage met liefdevolle details na. Met 351 facetten is Anna prachtig nagemaakt, met unieke paarse en roze accenten die vloeiend accentueren met de grijze en bruine tinten. Een uniek stuk om toe te voegen aan je Swarovski Frozen collectie, die elke frozen-fan moet hebben!

 

Frozen 2 – Anna | Swarovski.com  


 KLIK HIER OM NAAR DE PRODUCTPAGINA TE GAAN

 

 

 

 

 

Swarovski Frozen 2 Elsa

5492735

 

Met 343 sprankelende kristallen facetten vormt dit beeldje de prachtige sneeuwprinses Elsa van Frozen. Elsa draagt hier een ijzige blauwe kristallen jurk gecombineerd met een lichtpaarse kristallen cape. Dit beeldje toont het uitstekende vakmanschap van Swarovski aan. Elsa van Arendelle is een fictief personage dat voor eerst verscheen in Frozen. Elsa werd bedacht door de regisseurs Chris Buck en Jennifer Lee en is gebaseerd op de Sneeuwkoningin. In de film wordt ze geïntroduceerd als prinses van Arendelle. Dit is een uniek stuk om toe te voegen aan je Swarovski Frozen collectie, die elke frozen-fan moet hebben!

 

Frozen 2 - Elsa - Swarovski, 5492735


KLIK HIER OM NAAR DE PRODUCTPAGINA TE GAAN

 

 

 

 

 

Swarovski Frozen Olaf

5135880

 

Dit is Olaf uit Disney's populaire animatiefilm Frozen uit 2013. Een schattige sneeuwman die schittert in helder kristal met een levendige, oranje neus van kristal. Met 380 facetten is dit een echte showcase van Swarovski's expertise. Olaf verscheen voor het eerst in Frozen, dit was de 53e animatiefilm van Walt Disney Animation Studios. Olaf werd bedacht door de regisseurs Chris Buck en Jennifer Lee. Hij verscheen voor het eerst als een geanimeerde sneeuwpop, gemaakt door Elsa en Anna in hun kindertijd. Dit is een uniek stuk om toe te voegen aan je Swarovski Frozen collectie, die elke frozen-fan moet hebben!

 

Olaf | Swarovski.com 

 

 

 

 

 

Swarovski Frozen Sneeuwvlokornament

5286457

 

Met 300 helderen, aqua blauwe kristallen facetten schittert dit ornament in iedere boom. Creëer unieke, sprankelende feestdagen met dit prachtige ornament. In deze hanger staan de volgende woorden gegraveerd: 'From the movie Frozen' een quote die tijdens de releases vaak zijn benoemd. De sneeuwvlok is een must voor verzamelaars, bungelt aan een wit satijnen lint. Dit prachtige stuk is gemakkelijk te combineren met andere Swarovski-ornamenten.  

 

Frozen Snowflake Ornament | Swarovski.com 


KLIK HIER OM NAAR DE PRODUCTPAGINA TE GAAN

 

 

 

 

 

 

 

Swarovski Frozen 2 Sneeuwvlokornament

5492737

 

Deze Frozen 2 Sneeuwvlokornament bevat 168 schitterende facetten die geest van de Disney-animatiefilm Frozen 2 weergeeft. Het ornament heeft vier symbolen met een laser gegraveerd: lucht, vuur, water en aarde. Een ware musthave voor Disney-fans en Swarovski-verzamelaars.

 

Frozen 2 sneeuwvlokornament - Swarovski, 5492737

 

KLIK HIER OM NAAR DE PRODUCTPAGINA TE GAAN

 

 

 

 

 

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »