Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Swarovski X-Wing

  • Geplaatst op
  • Door Jordan Groeneveld
  • Geplaatst in Swarovski, X-Wing
Swarovski X-Wing

'Never tell me the odds'

 

Zo luidde de bekendste quote van over de X-Wing

 

 

Dit kristallen beeldje van Swarovski verbeeldt een beroemd fictief ruimtevaartuig: de X-Wing starfighter uit Star Wars. 744 vakkundig geslepen kristallen facetten geven het onderscheidende design van de snubfighter tot in de kleinste details weer, zoals de motorpoorten. Gepolijste laserkanonnen maken de authentieke look van het beeldje compleet. Bevestigd aan een gepolijste metalen standaard, is het een absolute musthave voor elke serieuze Star Wars-verzamelaar en het perfecte cadeau voor elke fan. 

 
De X-wing starfighters zijn ruimtevaartuigen uit de Star Wars films. De X-Wings zijn vernoemd naar de kenmerkende vormen van de ruimteschepen. De vleugels, ook wel bekend als de s-foils, vormen een x-vorm. De vleugels staan normaalgesproken in een gesloten positie, maar tijdens 'gespannen' momenten worden de vleugels uitgevouwen. 
 
 
 

Dit zijn de vijf bekendste quotes vanuit de X-Wing:

 
 
 
''Het leven is eindeloze hoeveelheden verveling en routine onderbroken door momenten vanuit pure angst.'' - Wedge Antilles

 
''Verwijzen naar jezelf in een derde persoon is een goede manier om je ego in stand te houden.'' - Ooryl Qyrgy
 

''Je kunt er niet waardig uitzien als je plezier maakt.'' - Wes Janson
 
 
''Als je eindelijk een vrouw zover hebt gekregen om je te kussen, is het niet het juiste moment om te zeggen: 'Nou, dat lijkt er meer op'''- Myn Donos
 
 
''Boos zijn is oké, zolang je het maar niet op de verkeerde manier uit.'' - Wedge Antillen
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  Bestel Online