Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Blogs over de winkel van Juwelier van Dam

Diamant, zirkonia en briljant, het verschil. Hoe zit het nou?

Diamant, zirkonia en briljant, het verschil. Hoe zit het nou? Bij de juwelier hebben we veel sieraden van verschillende materialen. De meeste vragen ontstaan over de edelstenen die in sieraden worden gebruikt. Diamant is een kostbaar en duur materiaal om juwelen van te maken, maar tegenwoordig is het ook heel normaal om zirkonia of labgrown diamonds te gebruiken. En een briljant, wat is dat nou eigenlijk? We leggen het helemaal uit in deze blog!

Casio Pro Trek WSD-F20A-BUAAE Smartwatch

Casio Pro Trek WSD-F20A-BUAAE Smartwatch Nieuw bij Juwelier Van Dam de Casio Pro Trek WSD-F20A-BUAAE
De nieuwe Casio Pro Trek WSD-F20A-BUAAE Smart is nu te verkrijgen bij Juwelier Van Dam in Ermelo, het nieuwste en stijlvolste staaltje techniek, voor om de pols! Van GPS tot vis-tijdklok en van Bluetooth Smart tot Gyrometer, bedenk alles wat een horloge als functionaliteit zou moeten bevatten en dit stoere herenhorloge heeft het! Om niet verdwaald te raken in alle nieuwe en bestaande features hebben wij hieronder even alles op een rijtje gezet voor u, als het gaat om de functionaliteit van de Casio Pro Trek WESD-F20A-BUAAE Smartwatch.