• Lorem ipsum

Juwelier van Dam op Bol.com

8 Jan 2020
door Jordan Groeneveld

Juwelier van Dam haar streven is het bereiken van lokale klanten.
Klanten uit Ermelo, Harderwijk, Putten en omstreken.
Maar we willen graag ook mensen verder in het land bereiken, klanten die wij niet snel in de winkel ontvangen. Deze klanten bedienen we al jaren via onze eigen website. En sinds 19 oktober 2018 ook via het welbekende platform Bol.com.

 

 

Bol.com Nederland
 

Bol.com Nederland is een platform waar we klanten bedienen die we lokaal nooit in de winkel zouden ontvangen. We leveren producten direct uit de winkel. Hierdoor ontvangt u uw producten de volgende dag al, indien u uw bestelling voor 17:00 plaatst. Daarnaast versturen wij ook grote pakketten naar Waalwijk. Dit is een opslagplaats van Bol.com. Ook wel LvB genoemd, Logistiek via Bol. Indien het bestelde product daar ligt, ontvangt u hem de volgende dag al indien u voor 23:59 uw bestelling plaatst.

 

De afgelopen Bol jaren hebben we veel ups en downs gehad. Zo mochten we tijdelijk producten alleen via Logistiek via Bol versturen en niet vanuit eigen winkel. Echter is het vanaf dat moment alleen maar bergopwaarts gegaan. Zo mogen wij duizenden klanten bedienen met onze service. Wij worden op Bol.com dan ook gemiddeld met een 9,5 beoordeeld, daarnaast is onze score in het goud afgedrukt. Dit houdt in dat we een stabiele verkoper zijn op het platform dat gemiddeld een 9 ontvangt en een bepaald minimum aantal producten verstuurt en beoordelingen ontvangt.

 

 

Bol.com België

Sinds 20 augustus 2019 heten wij ook alle Belgische klanten van harte welkom via Bol.com.

Wij verstuurden vanaf dat moment pakketten naar heel Vlaanderen. De levering is echter door de afstand wel langer, namelijk 2-3 dagen. Bol.com is relatief nieuw in België, wat het heel aantrekkelijk maakt om vroegtijdig al verkoper daarvan te zijn.

Bol.com België is op het moment bezig met het uitbreiden van zijn platform en naambekendheid te krijgen. Zo willen ze in de zomer van 2020 ook uitbreiden naar het Franstalige deel van België, namelijk Wallonië. Dit zorgt ervoor dat we steeds meer klanten kunnen voorzien van onze service. 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »