Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Van plan een aanzoek te doen? Laat van Dam je helpen!

  • Geplaatst op
  • Door Herman Oudshoorn
  • Geplaatst in In de winkel
Van plan een aanzoek te doen? Laat van Dam je helpen!

U heeft geen idee waar uw partner van houdt of welke ring maat hij of zij heeft? Toch nodigen wij u graag uit om even bij ons op de koffie te komen en te zitten voor een prachtige aanzoeksring die garant een ‘ja!’ uit uw partners mond gaat krijgen.

Bent u van plan een aanzoek te doen?

Of aan het orienteren naar een verlovingsring ? Laat u blij verrassen met de ruime keuze aan verlovingsringen bij Juwelier Van Dam in Ermelo!

Laat ons u helpen met de juiste keuze!

U heeft geen idee waar uw partner van houd of welke ring maat hij of zij heeft? Toch nodigen wij u graag uit om even bij ons op de koffie te komen en te zitten voor een prachtige aanzoeksring die garant een ‘ja!’ uit uw partners mond gaat krijgen. Wij helpen u graag met tips en tricks om er achter te komen wat u partner mooi gaat staan en welke ring hoogstwaarschijnlijk gaat passen!

Het enige wat u moet doen is; om naar onze winkel te komen en wij zullen u vrijblijvend alle opties en mogelijkheden laten zien en u zult er versteld van zijn hoe leuk en snel u een ideale verlovingsring zult treffen bij ons in de winkel!

Heeft u al een mooie aanzoeksring en u en uw partner zijn verloofd, maar de ring past niet helemaal? Dan staan de deuren alsnog voor u open! Onze goudsmid beheerst de techniek van het vergroten of verkleinen van ringen en zo kan zij uw speciale ring helemaal op maat laten maken.

Ik wil me laten helpen door van Dam!