• Lorem ipsum

Help! Welk horloge neem ik mee op vakantie?

11 Jul 2018
door Herman Oudshoorn

Graag de tijd om de pols maar u heeft geen idee welk klokje er mee gaat?

Wij hebben een paar tips voor u!

Om wat voor soort vakantie gaat het? Zon, zee en strand? Een verre exotisch reis naar Azie? of gewoon op de camping ergens bij De Veluwe?

 

Onze tips:

Gaat u weer lekker een aantal weken op vakantie in Frankrijk of Spanje of wellicht Italie of Portugal?
Dan raden wij u aan een horloge mee te nemen met een stalen of kunststof band, laat uw horloge met lederen band lekker thuis, deze leren bandjes kunnen niet zo goed tegen het groffe zand en zoute zeewater.

Daarnaast is het ook goed om na te denken over het waarde van het horloge, vele mensen zoals mijzelf dragen liever geen horloges tijdens het zonnen op het strand en laten het horloge vervolgens op de camping liggen, de kans is klein maar dit kan natuurlijk gestolen worden, mocht u nou sentimentele waarde hebben met het horloge dan raden wij het ook aan om dit horloge veilig op te bergen thuis.

Voordat u een bommetje maakt in het zwembad of een duik neemt in de zee, zorg ervoor dat u een horloge draagt die minstens 5 ATM waterbestendig is, in de meeste gevallen staat dit op het horloge of op de achterdeksel van de horlogekast, is het horloge namelijk onder de 5 ATM dan zal het horloge vollopen met water, dit is vrijwel onherstelbaar.

Wilt u duiken, dan zult u een horloge nodig hebben die een hogere ATM waarde heeft, de druk van de zee zorgt er namelijk voor dat het glas van het horloge kan barsten en zo stuk gaat.

Wij raden u ten aller tijden aan uw horloge niet te lang onderwater te houden, zo veel mogelijk uit de zon te houden voor kleurafwijkingen en oververhitting van het uurwerk en het horloge weg te houden van zand omdat dit krasjes kan veroorzaken op het glas.

Ten slotte raad ik u aan uberhaupt niet zoveel op uw horloge te kijken of bezig te zijn met de tijd.. u bent immers lekker op vakantie!

 

Een hele fijne vakantie namens team Van Dam Juwelier in Ermelo!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »