Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Casio G-Shock Mudmaster GG-B100-1BER

Casio G-Shock Mudmaster GG-B100-1BER

van Casio Elite
0 beoordelingen
€349,00 €349,00
Incl. btw 21%
  • Op voorraad

Casio G-Shock Mudmaster GG-B100-1BER | BLACK OUT

Merk Casio Elite
Sku GG-B100-1BER

Deskundig advies
Fysieke winkel
Gratis verzending vanaf €50,-

Beschrijving

Casio G-Shock Mudmaster GG-B100-1BER

 

 

Pak de nieuwste Mudmaster, GG-B100-1BER. Dit zwarte model heeft een zwarte colorway met zilveren knoppen, grijze letters, beige accenten en omgekeerde LCD-schermen.

De Mudmaster maakt gebruik van de Carbon Core Guard-structuur met een met koolstofvezel versterkte behuizing en is ook uitgerust met een bezel van koolstofvezel. Belangrijke kenmerken zijn modderbestendigheid die bestand is tegen ruwe landomgevingen. 

Uitgerust met een indrukwekkende reeks technische functies die bedoeld zijn om landmissies te ondersteunen, kunnen alle sensoren worden gekoppeld aan een speciale app voor gegevensverzameling en missiemonitoring. Het horloge heeft een drievoudige sensor en een versnellingsmeter: de drie sensoren detecteren kompaspeiling, meten atmosferische druk / hoogte en meten temperatuur, terwijl de versnellingsmeter stappen telt. 

In combinatie met een smartphone past uw horloge automatisch de tijd aan en registreert het missielogboeken, met behulp van hoogtegegevens van het horloge en GPS-gegevens van de smartphone.

Bovendien is dit horloge schokbestendig, heeft het 200 meter waterbestendigheid, wereldtijd, stopwatch, 24-uur countdown timer, vijf alarmen en automatische Super Illuminator dubbele LED-lichten.

SPECS

Bluetooth® Smart
Het horloge is met een energiebesparende Bluetooth®-technologie uitgerust, die met een druk op de knop energiezuinige gegevensuitwisseling biedt. Via Bluetooth® kan het horloge draadloos met de smartphone worden verbonden, waardoor diverse handige functies toegankelijk worden.

Smartphone time


Auto LED-lampje
Met een lichte draaibeweging van de pols laat u de LED-lampjes van het display oplichten.

Vuilafstotende behuizing
De behuizing van dit horloge is compleet afgesloten - vuil en stof kunnen er gewoon niet indringen.

Schokbestendig
Een schokbestendige constructie beschermt tegen schokken en trillingen.

Neo-display
De wijzers en/of de index hebben een fluorescerend laagje en lichten in het donker op als het horloge daarvoor was blootgesteld aan een lichtbron.

Kompas
Een ingebouwde richtingsensor detecteert het magnetische noorden.

Hoogtemeter 10.000 m
Een druksensor detecteert de wijzigingen in de luchtdruk en zet het resultaat om in een hoogte van max. 10.000 m.

Gegevensopslag voor hoogtemeter
In de gegevensopslag van het horloge kunnen (afhankelijk van het model) maximaal 40 hoogtegegevens worden opgeslagen en op ieder gewenst moment worden opgeroepen. Iedere gegevensset bestaat uit de gemeten hoogte in combinatie met de datum en het tijdstip. Bovendien worden behalve de afzonderlijke hoogtes ook de maximale en minimale hoogte binnen de meting opgeslagen.

Totale hoogte
Deze functie berekent alle meters die zijn geklommen. In een oogopslag ziet u de totale stijging van een tocht.

Barometer (260 / 1.100 hPa)
Een speciale sensor meet de luchtdruk (meetbereik: 260 / 1100 hPa) en geeft deze door middel van een symbool op het display weer. Op deze manier kunt u de weersverwachting aflezen.

Thermometer (-10°C / +60°C)
Een sensor meet de omgevingstemperatuur van het horloge en geeft die weer in graden Celsius (-10°C /+60°C).

Stappenteller


Zonsopgang en -ondergang
Na invoer van de geografische positie kunnen de tijdstippen van zonsopgang en -ondergang voor elke datum worden weergegeven.

Location Indicator
De locatie-indicator geeft de richting en afstand van een eerder opgeslagen locatie aan. Deze functie kan erg handig zijn, als je verdwaald bent en je terug wilt naar een hut, een meer of een auto.

Mission Log
Na het activeren van de tracklogfunctie worden route- en hoogteprofielen opgeslagen in de smartphone en kunnen ze op een kaart worden bekeken. Bovendien worden ze automatisch opgeslagen in een tracklogboek.

Wereldtijden
De wereldklokfunctie geeft de tijd in maximaal 29 verschillende tijdzones weer.

Stopwatchfunctie - 1/100 sec. - 24 uur
Met drukken op een knop precieze meting van verstreken tijd. De fractie geeft de meeteenheid aan, terwijl het tijdsymbool de maximum tijdmeting toont.

Timer - 1/1 min. - 24 uur
Voor wie het precies wil weten: de countdown-timers helpen u te herinneren aan speciale of terugkerende gebeurtenissen door op het ingestelde tijdstip een akoestisch signaal af te geven. De tijd kan in een minutenpuls en tot maximaal 24 uur vooraf worden ingesteld Erg handig voor het dagelijks innemen van medicijnen of intervaltraining.

5 alarmen per dag
Het dagelijks alarm herinnert met een akoestisch signaal op de ingestelde tijd aan terugkerende gebeurtenissen. Dit model heeft 5 onafhankelijke alarmen als flexibele geheugensteuntjes voor belangrijke afspraken.

Knopgeluiden aan/uit
De knopgeluiden kunnen met de modusknop naar wens worden uitgeschakeld. Na uitschakeling hoort u geen pieptoon meer wanneer u van de ene functie naar de andere schakelt. Ingestelde alarmen of countdowntimers zijn na uitschakeling van de knopgeluiden nog wel actief.

Wijzer beweeg functie
Met een druk op de knop kunt u de wijzers bewegen en dit geeft u de mogelijkheid om functies zoals topwatch of datum vrij te kunnen bekijken.

Phone Finder
Smartphone kwijt? Eén druk op de knop op het horloge is voldoende: de smartphone geeft een alarmsignaal.

Automatische kalender
Als de automatische kalender eenmaal is ingesteld, wordt altijd de juiste datum weergegeven.

12/24-uurs tijdweergave
De tijd kan in 12-uurs of 24-uurs formaat worden getoond.

Mineraalglas
Het geharde mineraalglas zorgt ervoor dat het horlogeglas niet snel beschadigd.

Behuizing van carbon-harsmix
Kunsthars (resin) is door zijn extreme duurzaamheid het ideale materiaal voor horloges. In combinatie met het bijzonder sterke materiaal koolstof is een behuizing vervaardigd die nog robuuster en nog beter bestand is tegen invloeden van buitenaf, en daardoor bijzonder duurzaam is.

Carbon bezel


Resinarmband
Resin bestaat uit kunsthars en is dankzij de extreme houdbaarheid en flexibiliteit het ideale materiaal voor armbanden.

Buckle


Weergave batterij-indicator
Er verschijnt een pictogram als het tijd is om de batterij te vervangen.

2 jaar - 1 batterij
De batterij kan het horloge ca. 2 jaar van stroom voorzien.

Classificatie waterbestendigheid (20 bar)
Perfect voor vrij duiken zonder scuba-uitrusting: het horloge is waterbestendig tot 20 bar (ISO 22810).

Afmetingen (H x B x D)
55,4mm x 52,90mm x 19,3mm

Gewicht
ca. 92 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken

SALE -0% GG-B100-1BER

€349,00 €349,00

GG-B100-1BER

Casio Elite