Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Citizen Satellite Wave

Van Citizen

Citizen Satellite Wave

van Citizen
0 beoordelingen
€1.595,00
Incl. btw 21%
  • In backorder
  • Levertijd: 2-3 dagen

Citizen Satellite Wave | CC9008-84E

Merk Citizen
Sku CC9008-84E

Deskundig advies
Fysieke winkel
Gratis verzending vanaf €50,-

Beschrijving

Citizen Citizen Satellite Wave | CC9008-84E

 

Bereikt alle plaatsen overal ter wereld.

 

Werkt in alle 40 tijdzones. Het bereik van CITIZEN Satellite Wave GPS heeft betrekking op alle 40 tijdzones over heel de wereld. * De Satellite Wave technologie ontvangt positiegegevens en een tijdsignaal van GPS-satellieten, die zich op 20.000 kilometer hoogte in een baan om de aarde bewegen, om de correcte tijd voor uw exacte locatie weer te geven. In de woestijn, op een sneeuwbedekte bergtop of midden op de oceaan, u kunt de juiste tijd voor elke locatie verkrijgen. * Het bereik in de tijdzones kan van model tot model variëren.

 

Synchroniseert zich met de tijd van de plaats, waar u net bent.

 

Precieze en naukeurige tijd, waar u ook bent. Stelt u zich voor, u bereist een continent zoals Australië of de Verenigde Staten, waar u verschillende tijdzones kunt doorkruisen. Waar u ook heen gaat, synchroniseert zich Satellite Wave GPS per druk op de knop met GPS-satellieten, om positiegegevens en een tijdsignaal te verkrijgen. Het maakt gebruik van deze gegevens om vast te stellen in welke tijdzone u bent en synchroniseert uw horloge op de juiste tijd van uw huidige locatie. Zelfs als u door meerdere tijdzones reist, kunt u er op uw weg altijd zeker van zijn, dat uw horloge de juiste lokale tijd weergeeft.

* Sommige modellen ontvangen alleen tijdsignalen. * Het bepalen van positiegegevens vereist ten minste 30 seconden. De omschakeling naar zomertijd moet handmatig worden gedaan.

 

Slechts 3 seconden voor de tijd. 30 Seconden voor plaats en tijd.

 

De door GPS-satellieten uitgezonden signalen bestaan uit een raster, dat wederom in vijf sub-raster is onderverdeeld. Met Satellite Wave heeft u de keuze of u „positiegegevens en tijdsignal“ of alleen het „tijdsignaal“ wilt ontvangen. * Om zowel positiegegevens alsook een tijdsignaal te verkrijgen, heeft u alle gegevens uit het raster nodig. Dit duurt ten minste 30 seconden. Om alleen maar het tijdsignaal te ontvangen, is in theorie ten minste een sub-raster binnen een tijd van 6 seconden nodig. Daar onze Satellite Wave technologie in staat is de juiste tijd te berekenen, gebaseerd op slechts de eerste 1,2 seconden van het sub-raster, heeft het horloge slechts 3 seconden nodig om de correcte tijd te ontvangen (inclusief de tijd die nodig is om de GPS-satellieten te vinden). CITIZEN is wereldwijd het enige bedrijf, dat deze snelle tijdsynchronisatie van 3 seconden heeft gerealiseerd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken

...

€1.595,00

CC9008-84E

Citizen