Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Citizen Satellite Wave CC4025-82E

Van Citizen

Citizen Satellite Wave CC4025-82E

van Citizen
0 beoordelingen
€3.950,00
Incl. btw 21%
  • Nabestelling
  • Levertijd: PRE-ORDER EIND 2020

50th Anniversary Limited Edition CC4025-82E

Merk Citizen
Sku F950

Deskundig advies
Fysieke winkel
Gratis verzending vanaf €50,-

Beschrijving

Citizen Satellite Wave CC4025-82E

- Oplage 550 stuks

- 3 modellen in heel Nederland verkrijgbaar

 

 

CITIZEN kondigt een model in beperkte oplage aan ter herdenking van zijn 50e verjaardag van titaniumtechnologie. 

 

50 Jaar bestaan

 

CITIZEN viert dit jaar zijn 50e verjaardag van de release van 's werelds eerste titanium horloge. Ter herdenking kondigt het bedrijf de nieuwe SATELLITE WAVE GPS F950 aan - CITIZEN Titanium Technology 50th Anniversary Limited Model - een bewijs van zijn superieure titaniumverwerkingstechnologie.

 

Titanium was het favoriete constructiemateriaal dat in de Apollo-ruimtevaartuigen in de jaren zestig werd gebruikt vanwege zijn lichtgewicht en roestbestendige eigenschappen. Het materiaal is ook uniek biocompatibel en veroorzaakt minder snel metaalallergiereacties op het menselijk lichaam. CITIZEN realiseerde zich al snel het potentieel van het materiaal voor een nieuwe generatie horloges en creëerde in 1970 het X-8 Chronometer-model, dat 's werelds eerste titanium horloge werd. Hoewel titanium materiaal veel voordelen biedt bij de constructie van horloges, kan het metaal bij een druk van honderd of meer ton aan de mal blijven plakken, wat leidt tot vervorming, en heeft het een zachter oppervlak dan roestvrij staal dat gemakkelijk krast. In 2000 overwon CITIZEN deze uitdagingen door Super Titanium ™ * 1 te ontwikkelen - zijn eigen oppervlaktebehandeling en titaniumverwerkingstechnologieën die bijna vijf keer de oppervlaktehardheid van roestvrij staal en een gladde, spiegelachtige afwerking boden.

Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum sinds de release van 's werelds eerste titanium horloge, kondigt CITIZEN met trots het 50-jarig jubileummodel van CITIZEN Titanium-technologie aan als een hoogtepunt van titaniuminnovatie.

 

Citizen CC4025-82E

 

Dit model erft het 'ruimte'-ontwerpconcept van de' SATELLITE WAVE F100 'die respectievelijk in 2014 en' SATELLITE WAVE GPS F900 'in 2015 werd uitgebracht, terwijl het volledig gebruikmaakt van de exclusieve titaniumverwerkingstechnologieën van CITIZEN om de innovatie verder te bevorderen. band met uitgesproken driedimensionale oppervlakken met scherpe, rechte lijnen die een symmetrische profielvorm van hoeken en schaduwen creëren. De behuizing straalt een gevoel van verfijning uit door twee delen van CITIZEN's unieke oppervlaktehardingstechnologie, "Duratect * 2 DLC" en "Duratect Sakura Pink" te combineren.

Calibre F950 is te zien in deze hoogwaardige Eco-Drive GPS SATELLITE WAVE * 3 uurwerk . Met ontvangst van een exclusief tijdsignaal, kan dit geavanceerde uurwerk GPS-satellietsignalen ontvangen met 's werelds hoogste snelheid van binnen 3 seconden, en biedt het opmerkelijk snelle horlogehandbewegingen via een supersnelle twin-coil motor die in staat is om de seconde te draaien hand 360 ° vooruit of achteruit in een enkele seconde. Deze ongekende snelheid stroomlijnt het proces van ontvangst tot voltooiing naadloos.

 

Belangrijkste Kenmerken

 

Ontwerpthema "Ruimte"

Het nieuwe model maakt gebruik van SuperTitanium  , hetzelfde materiaal dat zal worden gebruikt in het Japanse maanverkenningsproject "HAKUTO-R * 4 ". Terwijl het ontwerpconcept "Space" wordt geërfd van de 2014 SATELLITE WAVE F100 en de 2015 SATELLITE WAVE GPS F900, het nieuwe ontwerpidee wordt verder ontwikkeld door het gebruik van CITIZEN's gepatenteerde titaniumverwerkingstechnologieën om een ​​meerlagige, zesdelige gestapelde wijzerplaat te creëren die de diepte van het eindeloze universum voorstelt.

Edgy, lineaire ontwerplijnen voor koffer en band

Gecentreerd op CITIZEN's titaniumverwerkingstechnologie die gedurende decennia is gecultiveerd en geavanceerd, hebben de kast en band scherpe, rechte lijnen die een driedimensionaal oppervlak vormen, waardoor een verbluffende gebeeldhouwde vorm van hoeken en schaduwen ontstaat.

Samenhangende kleurencombinatie geïnspireerd door Duratect

Het nieuwe F950-model vertegenwoordigt de 50e verjaardag van 's werelds eerste titanium horloge en heeft een combinatie van Duratect DLC en Sakura Pink die een gecultiveerde afwerking produceert. De dual-case-structuur is het resultaat van precisieverwerkingstechnologieën die gedurende decennia van innovatie zijn ontwikkeld.

Uitgerust met top-of-the-line beweging F950 van Eco-Drive GPS SATELLITE WAVE

Cal.F950 is de eersteklas Eco-Drive GPS SATELLITE WAVE-beweging die licht gebruikt als stroombron en een innovatieve satellietontvangsttechnologie die werd ontwikkeld door CITIZEN. Met exclusieve ontvangst van tijdgegevens, heeft dit geavanceerde uurwerk de mogelijkheid om GPS-satellietsignalen te ontvangen met 's werelds hoogste snelheid van binnen 3 seconden, en biedt het opmerkelijk snelle horlogehandbewegingen via een supersnelle twin-coil motor die in staat is om de secondewijzer te draaien 360 ° vooruit of achteruit in één seconde. Deze ongekende snelheid stroomlijnt het proces van ontvangst tot voltooiing naadloos.

Beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken

...

€3.950,00

CC4025-82E

Citizen