fbpx
Pandora sieraden

De nieuwe Pandora sieraden collectie

 

De nieuwe Pandora sieraden collectie bij Juwelier Van Dam in Ermelo!

 

De nieuwe Pandora sieraden collectie is nu bij ons in de winkel verkrijgbaar als één van de weinige dealers in de regio.
Komt u uit de buurt van Ermelo, Harderwijk of Putten en bent u geïnteresseerd in Pandora sieraden? Kom dan gerust even langs bij ons in de winkel en neem een kijkje naar de mooiste Pandora bedels en andere Pandora sieraden.

 

Exclusief bij Juwelier Van Dam

 

Als enige dealer in Nederland spaart u bij ons voor gratis bedels. Hoe? Doormiddel van onze Pandora spaarkaart!
Hoe het werkt:
Bij aankoop van een Pandora product krijgt u een stempel in uw Pandora spaarkaart (deze spaarkaart is gratis verkrijgbaar in onze winkel), als u zes stempels heeft verzameld mag u een gratis Pandora bedel uitkiezen te waarde van €19,- of u krijgt €19,- korting op uw volgende Pandora aankoop bij ons in de winkel. Overigens zit er geen sluitingsdatum aan, dus u kunt op uw gemak sparen voor de mooiste Pandora sieraden.

 

Naast dat u spaart voor gratis Pandora sieraden bij Van Dam, zijn wij ook één van de weinige dealers in de omgeving Harderwijk, Ermelo & Putten en om het u nog makkelijker te maken kunt u gewoon gratis en gemakkelijk parkeren achter onze winkel aan Winkelcentrum De Enk (klik op deze link voor de routebeschrijving).

 

Dus wij zien u graag bij ons in de winkel!