• Lorem ipsum

Wil je je oud goud inleveren? Dan wil je vanzelfsprekend wel verzekerd zijn van een eerlijke taxatie, zodat je krijgt waar je recht op hebt. Juwelier van Dam is al sinds 1971 jouw vertrouwde juwelier. Bij ons kun je met een gerust hart je oud goud inleveren voor contant geld. Heb je misschien oude gouden sieraden die je niet meer draagt? Dan kunnen wij deze indien gewenst ook voor je verkopen via onze occasion afdeling. Zo kun je iemand anders blij maken met jouw oude sieraden, en hou je er zelf ook nog iets aan over!

Oud goud inleveren, hoe werkt dat?

Wil je oud goud inleveren, zoals bijvoorbeeld gouden kettingen, gouden armbanden of gouden ringen?

Dan kun je dit meenemen naar onze winkel aan de Stationstraat in Ermelo, nabij Harderwijk. Wij beschikken over ervaren medewerkers die je sieraden voor je taxeren. Dit is van belang, omdat er vaak verschillende karatages bij zitten. Een 24 karaat gouden sieraad levert je vanzelfsprekend meer op dan een sieraad van 14 karaat, omdat het percentage puur goud groter is. Op basis van de taxatie kun je beslissen of je je goud wil inleveren voor contant geld.

Oud goud en gouden sieraden verkopen

Indien je naar ons toe komt voor een taxatie en wij constateren dat het om een of meerdere unieke stukken gaat die eigenlijk een tweede eigenaar verdienen, bieden wij je aan om deze voor je te verkopen. Hiervoor hebben wij een speciale occasion vitrine ingericht. Op deze manier je oude gouden sieraden verkopen biedt je de mogelijkheid om er meer aan te verdienen. Tenzij je het geld direct nodig hebt, is dit dus zeker het overwegen waard.

Meer weten over oud goud verkopen?

Hoewel de meeste van onze klanten afkomstig zijn Ermelo, Putten, Nijkerk, Apeldoorn, Harderwijk, Nunspeet, Zeewolde, Dronten en Lelystad, komen er mensen uit heel Nederland naar Juwelier Van Dam toe voor het verkopen van gouden sieraden en het inleveren van goud. Wil je zeker weten dat je direct geholpen kunt worden? Neem dan even contact op en maak een afspraak met ons.

  Afspraak maken