• Lorem ipsum

Geboortegeschenken

De naderende geboorte van een baby is altijd een spannende tijd. Ben je op zoek naar een mooi geboortegeschenk voor een vriendin, familielid of collega die in verwachting is of net een baby heeft gekregen? Dan ben je bij Juwelier van Dam aan het goede adres. Wij hebben een uitgebreide collectie met prachtige geboortegeschenken die de ouders ongetwijfeld zullen waarderen - en die het kind zelf in de toekomst zal koesteren.

Onze collectie geboortegeschenken

Bij Juwelier van Dam vindt je een geweldige collectie geboortegeschenken, met onder andere kinderbestek, kinderbekers, kinder spaarpotten, rammelaars en muziekdoosjes. Veel van deze geboortegeschenken zijn verzilverd, maar je kunt ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld een verguld geboorte geschenk. Afhankelijk van wat je wilt geven kun je er ook voor kiezen om het geschenk voor de geboorte te laten graveren, bijvoorbeeld met de naam van de baby of met een persoonlijke boodschap. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden en bij Juwelier van Dam denken we graag met je mee om tot een passend en origineel cadeau te komen. Heb je al een aardig idee van wat je zou willen geven? Maak dan gebruik van de filteropties om het aanbod te verkleinen op merk, prijs, materiaal en of kleur. Zo vindt je snel het perfecte geboorte geschenk!

Geboortegeschenk online kopen

Bij Juwelier van Dam bestel je heel eenvoudig en snel de leukste geboortegeschenken online. Heb je eenmaal het ideale geboorte geschenk gevonden, dan kun je direct betalen via de betaalmethode van jouw voorkeur; onder andere iDeal, PayPal en creditcard behoren tot de mogelijkheden. Bij besteding van €50 verzenden wij je bestelling helemaal gratis, dus dat scheelt weer! We kunnen het ons echter ook heel goed voorstellen als je onze geboortegeschenken liever eerst even in het echt wilt bewonderen. We nodigen je dan ook graag uit om langs te komen bij onze winkel in Ermelo, nabij Harderwijk. Vanzelfsprekend staan we je ook met alle liefde te woord als je behoefte hebt aan een persoonlijk advies.