fbpx

Geboortegeschenken

De meest bijzondere geboortegeschenken bij Juwelier van Dam

Bent u op zoek naar een origineel geboortegeschenk? Bij Juwelier van Dam hebben we de leukste en meest speciale geboortegeschenken. Er is keuze uit besteksetjes van bijvoorbeeld Nijntje en Woezel & Pip, spaarpotjes, graveerarmbandjes, melktandendoosjes en nog veel meer. Een pasgeboren kind is erg bijzonder en daar hoort dan ook een bijzonder cadeau bij. De geschenken bij Juwelier van Dam is het ideale cadeau. Laat u inspireren in onze winkel of vraag om deskundig advies aan één van onze collega’s bij Juwelier van Dam in Ermelo.

De mooiste stalen, verzilverde en zilveren besteksetjes van Zilverstad als geboortegeschenken.

Bij Juwelier Van Dam in  Ermelo hebben wij vele soorten geboortegeschenken, zoals besteksetjes met de leukste patroontjes en illustraties van onder andere, Woezel & Pip, Nijntje, Sprookjesboom en Dikkie Dik en nog vele andere soorten besteksetjes.

En die graveren wij uiteraard gratis voor u!

Want wat is nou leuker dan een geboortegeschenk met daarin de pasgeboren haar of zijn naam in het bestek?

Naast de leukste besteksetjes hebben wij ook plaatarmbandjes (ook wel graveerarmbandjes genoemd) voor de pasgeborene, van echt zilver, goud en staal en ook dit geboortegeschenk graveren wij gratis voor u!

Daarnaast hebben wij ook de mooiste fotolijstjes en geboortecertificaathouders voor u op voorraad, erg leuk en speciaal om te geven, omdat wij deze artikelen ook hebben als verzilverde artikelen en dat maakt het erg speciaal en mooi!

Dus laat u inspireren in onze winkel of vraag om deskundig advies aan één van onze collega’s bij Juwelier Van Dam.