fbpx

Zilveren fotolijstjes

Vier een moment gekaderd in zilveren fotolijstjes!

Bent u op zoek naar een bijzonder fotolijstje? Naast een mooi aanbod van trouwringen, horloge, sieraden en heel veel andere mooie producten en geschenken biedt Juwelier Van Dam daarnaast nu ook zilveren fotolijstjes aan.

Een fotolijstje van zilver is een origineel, mooi en bijzonder geschenk voor bijzondere tijden en gebeurtenissen. Presenteer uw foto met een mooie fotokader van echt 925 sterling zuiver zilver en verras uw partner, familielid of vriend of vriendin, of doe het natuurlijk uzelf cadeau voor een speciaal moment!

Zilver of verzilverd fotolijstjes

Om u wat opheldering te geven in het verschil van zilveren fotolijstjes en verzilverde fotolijstjes leggen wij het als volgt uit.
Als we het hebben over zilveren fotolijstjes, dan hebben wij het over 925 sterling zilver, dit is 92,5% echt zuiver zilver. Het artikel, in dit geval een fotolijstje is dus voor 92,5% gemaakt van zilver. Als we het hebben overĀ verzilverde fotolijstjes, dan hebben wij het over een laagje zilver wat is aangebracht over het product, dit is weliswaar zuiver zilver alleen het product is simpelweg gelegerd over een ander ‘goedkoper’ metaalsoort zoals ijzer of nikkel.

Test het zelf uit:
Wilt u graag weten of uw product zilver of verzilverd is? Doe de test:
Staat er een keurmerk in? Dan kunt u er vanuit gaan dat dit zilver is.

Daarnaast is er ook een verschil qua geur, zilver ruimt namelijk niet, het is een neutrale geur. Een verzilvering daarin tegen ruikt eerder zuur.

Ons assortiment

Wij hebben diverse soorten en formaten zilveren fotolijstjes in onze winkel, voor onze actuele voorraad vragen wij u contact op te nemen of langs te komen bij ons in de winkel in Ermelo, de koffie staat voor u klaar!

Graag tot ziens bij ons in de winkel.

Juwelier van Dam in Ermelo

 

zilveren_fotolijstjes_2