Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Casio G-Shock G-Premium GPW-1000-4AER

Van Casio

Casio G-Shock G-Premium GPW-1000-4AER

van Casio
0 beoordelingen
€795,00
Incl. btw 21%
  • In backorder

Het G-Shock G-Premium GPW-1000-4AER, alles wat je van een horloge verwacht maar dan net wat meer! Dit 20 ATM waterbestendige horloge heeft een prachtig gekleurde band in de kleur oranje, een analoog chronografische wijzerplaat en heldere witte met glow-in

Merk Casio
Sku GPW-1000-4AER

Deskundig advies
Fysieke winkel
Gratis verzending vanaf €50,-

Beschrijving

Superilluminator
Met een knop kan de display in een populaire kleur helder worden verlicht
Schokbestendig
Een schokbestendige constructie beschermt tegen schokken en trillingen.
De horlogemodule heeft een omhulsel van aphaGEL waardoor het horloge nog beter bestendig is tegen schokken en trillingen. De alphaGEL is een siliconenmat die uitermate flexibel en als een beschermende buffer dient voor de module.
Lichtenergie
Zonnecellen zorgen voor een onafhankelijke en milieuvriendelijke stroomvoorziening van het horloge. Overtollige zonne-energie wordt in een accu opgeslagen.
Zendergestuurd (EU, USA, JPN, CHN)
Of het nu in Europa, Noord-Amerika en Japan of in afgelegen delen van Canada, Midden-Amerika en China is - nadat het horloge op de lokale tijdzone is ingesteld, ontvangt het het betreffende radiosignaal en geeft het altijd de exacte tijd aan. In veel landen stelt het bovendien helemaal vanzelf de zomer- en wintertijd in.
Exacte tijdbepaling dankzij GPS
Dankzij de GPS-ontvanger geeft het horloge altijd en overal ter wereld exact de juiste tijd aan.
Neo-display
De wijzers en/of de index hebben een fluorescerend laagje en lichten in het donker op als het horloge daarvoor was blootgesteld aan een lichtbron.
Wereldtijden
De wereldklokfunctie geeft de tijd in maximaal 29 verschillende tijdzones weer.
Dual Time Display
Weergave dag en datum
De huidige dag en datum worden beide getoond.
Stopwatchfunctie - 1/20 sec. - 24 min.
De verstreken tijd wordt gemeten met een precisie van 1/20 sec. De meetcapaciteit van het horloge loopt tot 24 minuten.
Timer - 1/1 min. - 24 uur
Voor wie het precies wil weten: de countdown-timers helpen u te herinneren aan speciale of terugkerende gebeurtenissen door op het ingestelde tijdstip een akoestisch signaal af te geven. De tijd kan in een minutenpuls en tot maximaal 24 uur vooraf worden ingesteld Erg handig voor het dagelijks innemen van medicijnen of intervaltraining.
Dagalarm
Aan dagelijks terugkerende gebeurtenissen wordt u herinnerd door het dagalarm, waarbij een akoestisch signaal klinkt op het ingestelde tijdstip.
Automatische ijking van de wijzers
De automatische ijking van de wijzers controleert ieder uur de stand van de wijzers en corrigeert ze, indien nodig, bijvoorbeeld vanwege verlopen onder invloed van stoten of magnetisme.
Airplane-functie (Offline-modus)
Met een druk op de knop schakelt het horloge over op de offline-modus. Zo kan de ontvangst van radio- of GPS-signalen in een vliegtuig gedurende de reis worden uitgeschakeld.
Kroon slot
Beveiligt de kroon van het per ongeluk veranderen van de werkwijze.
Smart Access Technologie
Smart Access maakt het eenvoudig om een multifunctioneel horloge te bedienen. Door enkel de kroon er uit te trekken en te draaien heeft u een zeer intiutieve bediening over alle functies.
Automatische kalender
Als de automatische kalender eenmaal is ingesteld, wordt altijd de juiste datum weergegeven.
Saffierglas
Saffierglas wordt in een kunstmatig procedé geproduceerd en overtuigt door zijn hardheid en krasbestendigheid. Ontsierende beschadigingen, krassen en vertroebelingen kunnen hierdoor ook worden voorkomen.
Kunststof Kast
Armband van een carbon-harsmix
Afzonderlijk zijn carbon en hars sterk en duurzaam. Gecombineerd zorgen ze voor een nog sterkere armband die bijzonder duurzaam is. Bovendien ziet het carbonpatroon op de armband er niet alleen fraai uit, maar geeft dit het horloge ook een sportieve look.
Buckle
Classificatie waterbestendigheid (20 bar)
Perfect voor vrij duiken zonder scuba-uitrusting: het horloge is waterbestendig tot 20 bar (ISO 22810).
Afmetingen (H x B x D)
66,0mm x 56,0mm x 18,8mm
Gewicht
ca. 126,0 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken

Casio G-Shock

€795,00

Casio G-Shock

Casio