Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Zilverstad Spaarpotten


Spaarpot 6163261 – Cementwagen

€39,95

Spaarpot 6163261 – Cementwagen

Zilverstad
Spaarpot  Kubus, groot, ABC A6016260

€27,95

Spaarpot Kubus, groot, ABC A6016260

Zilverstad
Spaarpot Kinderwagen

€36,95

Spaarpot Kinderwagen

Zilverstad
Spaarpot 4103261 – Pump

€29,95

Spaarpot 4103261 – Pump

Zilverstad
Zilverstad Spaarpotten

Zilverstad spaarpotten   

Elke cultuur heeft zo zijn eigen gewoontes en tradities om een baby welkom te heten. In Nederland doen we dat vaak met een verzilverd geboortegeschenk. Dat kan bijvoorbeeld een verzilverde rammelaar of een zilveren kinderbeker zijn, maar ook spaarpotten zijn erg populair. Dat is niet zo verwonderlijk, want elk kind zal vroeger of later natuurlijk een eigen spaarpot willen om centjes in te doen! Zilverstad, een van de merken die deel uitmaken van de Bredemeijer Group, staat bekend om haar exclusieve kindergeschenken – en daar zitten ook schitterende zilveren spaarpotten bij. Neem op je gemak een kijkje in de collectie Zilverstad spaarpotten bij Juwelier van Dam!

Onze Zilverstad spaarpot collectie
Als je op zoek bent naar een mooie Zilverstad spaarpot dan heb je bij Juwelier van Dam volop keus. We hebben verzilverde Zilverstad spaarpotten voor jongens en meisjes, van onder andere dieren, voertuigen, voetballen en niet te vergeten Nijntje. Uiteraard wordt elke Zilverstad spaarpot geleverd in een mooie geschenkverpakking. Indien gewenst kunnen we de spaarpot van je keuze ook voorzien van een gravure. Zo kunnen we bijvoorbeeld de naam of de initialen van het kind in de spaarpot graveren. Dat maakt het geboortegeschenk nog persoonlijker!

Heb je ondanks onze uitgebreide Zilverstad spaarpotten collectie nog niet het juiste geboortegeschenk kunnen vinden? Geen paniek, want er is nog veel meer mogelijk! Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in onze collectie muziekdoosjes of rammelaars.

Spaarpot Zilverstad kopen
Een spaarpot van Zilverstad kopen? Dat is zo geregeld bij Juwelier van Dam! Al onze geboortegeschenken zijn eenvoudig online te bestellen. Betalen doe je veilig en snel via de betaalmethode van jouw voorkeur, en bij besteding vanaf €50 verzenden we je pakket ook nog eens gratis. Mocht je onze Zilverstad spaarpotten graag eerst van dichtbij willen bewonderen, kom dan eens langs bij onze winkel aan de Stationsstraat in Ermelo. Hier kunnen we je overigens ook helpen met een persoonlijk advies als je daar behoefte aan hebt. Je bent van harte welkom!