fbpx

Horloges

Ruim assortiment merkhorloges bij Juwelier van Dam Ermelo

Bent u op zoek naar een nieuw horloge? Bij Juwelier van Dam in Ermelo vind u een groot aanbod horloges van de bekendste top merken. Denk bijvoorbeeld aan de horloges van Citizen, Michael Kors, Seiko en Pulsar. Of het nu gaat om een horloge voor uzelf of om een cadeau, wij bieden u graag een eerlijk advies en uitstekende service. Kom gerust eens langs in onze winkel of neem contact met ons op.

Ook kunt u online terecht voor het aanschaffen van een nieuw horloge. Bekijk ons assortiment horloges op onze webshop. Als u vandaag voor 17:00 wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. In onze webshop bestelt u snel, makkelijk en kunt u uw bestelling veilig betalen d.m.v. verschillende betaalmethoden.

  • Alle populaire Horloges op 1 adres.
  • Beste prijs match voor horloges
  • Gratis horloge op maat maken*
  • Deskundig advies
horloges bij juwelier van dam
horlogemerken

Eén van de grootste collectie horloges van Nederland

Juwelier van Dam presenteert zowel online als in de winkel een onuitputtelijk assortiment horloge merken. Het voordeel van de winkel is dat een uitgekozen horloge direct op maat aan de pols mee naar huis kan. In een gezellige omgeving waar oprecht advies altijd dichtbij is, kunt u op uw gemak diverse modellen bewonderen en dragen om te kijken of het horloge goed aanvoelt en mooi staat. Wij voeren één van de grootste collecties in midden Nederland. Dit was voor ons ook aanleiding om het assortiment online te presenteren en geschikt te maken voor verkoop. Wie nieuwsgierig is neemt een kijkje op onze webshop voor de totale online ervaring van horloge merken bij Juwelier van Dam.

Horlogemerken in overvloed

Jaarlijks bezoeken wij de diverse beurzen waarop we noteren wat de laatste trends zijn. Onze slogan is immers “de tijd vooruit”, wij proberen steeds voorop te lopen op het gebied van mode en noviteiten. Zoekt u naar een fraai dameshorloge om te dragen naar kantoor, of een exemplaar voor heren dat prettig zit tijdens het sporten? Het assortiment van Juwelier van Dam schiet niet tekort. Heeft u zelf geen inspiratie, laat dan één van onze experts suggesties doen en advies geven, daar trekken we graag voldoende tijd voor uit. Onze persoonlijke begeleiding beschouwen wij als ons visitekaartje. Traditioneel, modieus, aan elke wens voldoen wij met gemak. Veel horloge merken hebben wij standaard op voorraad, zodat we geen nee hoeven te verkopen. Dat is waarom klanten uit heel Nederland hun weg langs Putten en Harderwijk naar Ermelo weten te vinden!