• Lorem ipsum

Citizen Horloges

Better starts now is voor Citizen veel meer dan alleen een slogan. Het is de overtuiging dat het altijd mogelijk is om iets beter te maken, en dat nu de tijd is om daar mee te beginnen. Voor Citizen betekent dit dat ze constant blijven werken aan het maken van nog betere horloges die voor iedereen toegankelijk zijn. Want ‘beter’ kent wat Citizen betreft geen grenzen. Spreekt deze visie jou wel aan? Bekijk dan het assortiment horloges van Citizen online bij Juwelier van Dam of kom langs bij onze winkel!

De geschiedenis van Citizen horloges

Zo’n 100 jaar geleden werden nagenoeg alle horloges die er in Japan verkrijgbaar waren uit het buitenland geïmporteerd. Deze geïmporteerde horloges waren voor het gros van de Japanners echter veel te duur. Dat veranderde in 1924, toen het eerste Citizen horloge op de markt kwam. Hoewel Citizen al in 1918 was opgericht, had de oprichter de tijd genomen om zijn werknemers op te leiden tot de meest vakkundige horlogemakers. Maar ondanks de hoge kwaliteit van de Citizen horloges, bleven de prijzen betaalbaar. Citizen zorgde ervoor de aanschaf van een goed horloge ineens ook voor de middenstand mogelijk werd. Dat bleek een goede zet. In de loop der jaren groeide Citizen uit tot een van de meest geliefde horlogemerken ter wereld. Inmiddels zijn ze in meer dan 100 landen over de hele wereld actief.

Onze collectie Citizen horloges

Als een van de grootste Citizen dealers hebben we bij Juwelier van Dam vrijwel alle Citizen modellen op voorraad. Wij kunnen Citizen horloges uit elke collectie leveren. Van Citizen Promaster horloges tot Citizen Satellite Wave horloges. Ook voor Titanium Citizen horloges ben je bij ons aan het goede adres.

Citizen horloge kopen

Bij Juwelier van Dam bestel je heel gemakkelijk jouw favoriete Citizen horloges online. Betalen doe je veilig en eenvoudig via de betaalmethode die jij het prettigst vindt. Bij besteding vanaf €50 wordt je bestelling ook nog eens helemaal gratis verzonden. Natuurlijk, een Citizen horloge kopen is niet niks. Daar zijn we ons als ervaren juwelier maar al te goed van bewust. Dus kun je wel wat deskundig advies gebruiken bij het uitzoeken van een Citizen horloge, kom dan vooral langs bij onze winkel in Ermelo. Je kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen of mailen als je vragen hebt.