fbpx

Heren horloges

Zeer groot en divers aanbod heren horloges

Wilt u een heren horloge aanschaffen? Dan bent u bij Juwelier van Dam in Ermelo aan het goede adres. In onze juwelierszaak hebben wij een zeer groot aanbod horloges voor heren in diverse stijlen. Of u nu op zoek bent naar een stoere Diesel horloge of een minimalistische en klassieke Daniel Wellington horloge, wij beschikken over de nieuwste collecties. U kunt bij ons al een horloge kopen voor een zeer betaalbare prijs maar ook de exclusievere modellen bieden we aan voor scherpe prijzen. Bekijk ons gehele aanbod in onze juwelierszaak in het hart van Ermelo. We zien u graag!

Stoere heren horloges

Een goed voorbeeld van stoere heren horloges zijn Diesel horloges, de robuuste klokken van Diesel staan niet alleen erg stoer, maar zijn kwalitatief ook nog eens erg sterk! Met een vanaf prijs van €139,- heeft u al voor een erg aannemelijke prijs een prachtig Diesel horloge, bekijk daarom ons aanbod aan Diesel horloges op onze webshop, overigens zijn alle horloges die op voorraad staan in onze webshop ook te bekijken en aan te schaffen in onze fysieke winkel in Ermelo (net 5 km van Harderwijk en Putten)!

Minimalistisch en klassieke heren horloges

Niet zo van de stoere horloges maar meer van de minimalistische en klassieke horloges? Heeft u Daniel Wellington horloges wel eens bekeken? Bij ons in de winkel dicht hebben we vrijwel elk horloge van hun collectie in huis liggen!

Ook Skagen horloge hebben hele mooie minimalistische horloges, dat ook voor een hele leuke prijs!

Bekijk hieronder een mooi overzicht van onze top 5 klassieke horlogemerken:
# 1 Daniel Wellington (Vanaf €119)
# 2 Skagen (Vanaf €119)
# 3 Jacob Jensen (Vanaf €175)
# 4 Danish Design (Vanaf €80)
# 5 Pulsar (Vanaf €75)