Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Horloge Batterij Vervangen


Horloge Batterij Vervangen

Eén jaar garantie op uw nieuwe horloge batterij

Wilt u om wat voor reden dan ook uw horloge batterij vervangen? Dan kunt u terecht bij Juwelier van Dam. Voor slechts €10,- heeft u een nieuwe batterij met een jaar garantie. Gaat de batterij binnen een jaar leeg, dan krijgt u gewoon een nieuwe. Ga naar Juwelier van Dam voor een snelle en nauwkeurige vervanging van uw horloge batterij en een nette afhandeling waar iedereen blij van wordt. Daarnaast beschikken wij ook over de benodigde kennis om de horloges goed na te kunnen kijken. Kom gerust eens langs in onze juwelierszaak. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom.

Waarom uw Horloge batterij vervangen bij Juwelier Van Dam?

Voor €10,- heeft u een nieuw batterijtje in uw horloge maar daarnaast kijken wij uw horloge goed na en zorgen wij ervoor dat, als u horloge waterdicht is, dat uw horloge ook waterdicht is na het horloge batterij vervangen (wat vele juweliers niet doen).

Daarnaast heeft u ook een jaar garantie op de batterij, dus u bent er van gegarandeerd dat het horloge minimaal 1 jaar loopt. Uiteraard hangt dit ook af van het soort horloge, zo zult u met een eenvoudig analoog horloge langer doen dan een chronografisch horloge met kompas, maar een jaar garantie is een jaar garantie!

Dus heeft u nog een horloge in de kast liggen die een nieuwe batterij nodig heeft? Breng het horloge even langs bij Juwelier Van Dam in Ermelo, de meeste batterijen kunnen binnen 10 minuten worden vervangen