fbpx

Een horloge kopen doet u het liefst in een winkel waar u ruim keuze hebt.

Bent u op zoek naar een herenhorloge, een dameshorloge of iets voor uw (klein)kind, dan is het wel zo prettig wanneer u uitgebreid kunt vergelijken en ervaren.

In Ermelo treft u één van de grootste collecties van midden Nederland op 1 adres. Een keur aan horlogemerken is hier overzichtelijk gepresenteerd zodat een horloge kopen helemaal geen uitdaging meer is. Wij adviseren u, stemmen uw smaak af op ons aanbod, en voor u het weet loopt u met een op uw pols aangepast horloge de winkel uit. Een horloge online kopen kan trouwens ook, via onze uitgebreide webshop Horlogeshop.nl. Een horloge kopen is een goed idee als u een origineel cadeau aan iemand wilt geven. Wij zorgen dat uw aankoop keurig verpakt met u mee naar huis gaat.

Horloge kopen is trendgevoelig

Juwelier van Dam heeft heel veel horlogemerken in huis. De meeste merken richten zich op een heel specifieke doelgroep. Wij zijn van alle markten thuis om daarin te adviseren. Via beurzen stellen we ons steeds op de hoogte van de laatste trends. Op deze pagina treft u voldoende keuze uit heren- en dameshorloges en ook keuzes voor kinderen. Alle populaire merken zijn vertegenwoordigd in ons assortiment. Een horloge online kopen kan ook via onze webshop, of u kan checken of het model op voorraad is en gezellig naar de winkel komen. De koffie staat hier altijd klaar.

Horloge kopen voor elke gelegenheid

Een horloge kopen hoeft niet een eenmalige gebeurtenis te zijn, zo eens in de zoveel jaar. Wanneer u veel verschillende gelegenheden bezoekt, de ene dag de sportschool, de andere dag kantoor, de volgende een feest, dan is het handig om keuze te hebben. Wij ontvangen u graag in de winkel om u te helpen bij het maken van een keuze. Graag tot ziens bij Juwelier van Dam in Ermelo!

Wist u dat een horloge met persoonlijke gravure cadeau geven ook door ons verzorgd kan worden?