fbpx

Kinderhorloges

Stoere en trendy kinder horloges bij Juwelier van Dam

Bij Juwelier van Dam in Ermelo vind u een groot aanbod aan kinder horloges. We hebben zowel trendy meisjeshorloges als stoere horloges voor jongens. En andersom natuurlijk ook. Bekende merken als Tekday, Certus, Junior, Ice-Watch en Lorus & Esprit sieren ons kleurrijke assortiment. Door onze ruime keuze en de scherpste prijzen zit er altijd wel iets bij dat bij uw kind past. Zo bieden wij al horloges aan vanaf ‚ā¨19,-! Onze horloges zijn kwalitatief en kunnen tegen een stootje. Ook ideaal als verjaardagscadeau. Neem gerust eens een kijkje in onze winkel samen met uw kind of alleen.

Kinderhorloges die wel tegen een stootje kunnen!

Uw kind rent, speelt, klimt, sport en valt af en toe ook eens natuurlijk, dan zou het jammer zijn als het horloge meteen kapot is, bij Juwelier Van Dam in Ermelo (dichtbij Harderwijk) leveren wij horloges met de hoogste kwaliteit en dat voor de beste prijs! Zo hebben wij kinderhorloges van de merken Tekday, Certus Junior, Ice-Watch, Lorus & Esprit en tussen die collecties zit altijd het leukste kinderhorloge voor uw kind of als gift naar een ander!

Meisjes en jongens horloges

Bekijk hieronder in de link alle leuke meisjes en jongens kinderhorloges. De horloges die wij op voorraad hebben in onze webshop hebben wij ook voor u in de winkel!