fbpx

Diesel horloges

De nieuwste collectie Diesel horloges bij Juwelier van Dam

Bent u op zoek naar een ruim aanbod van Diesel horloges? Wij, bij Juwelier van Dam, beschikken over een groot assortiment horloges van dit stoere en kwalitatieve merk. Er is genoeg keuze uit zowel grote als kleinere klokjes van Diesel. Met ruim 75 Diesel horloges onderscheiden wij ons van de andere juweliers in de regio. Voor een ruim aanbod, de nieuwste collectie, persoonlijke aandacht en een advies op maat gaat u naar Juwelier van Dam in Ermelo. Pas zoveel horloges als u maar wil, en ga naar huis met uw favoriete model!

Diesel Horloges: Fashion vs. Quality

Vele mensen twijfelen aan de kwaliteit van Diesel omdat het zo’n bekend mode merk is en Diesel vaak word gezien als kleding en accessoire merk, wat overigens terecht is, maar Diesel oppert erg veel aandacht aan deze horloges en dat onderscheid Diesel van vele andere merken zoals Guess & Oozoo, dit soort merken zijn gemaakt voor de ”looks” in plaats van het kwaliteit. Dat maakt Diesel horloges zo krachtig; één op één communicatie met de designers van Diesel en één op één communicatie met de uurwerkmakers (Fossil Group), deze krachten worden duidelijk gebundeld in Diesel Timepieces!

Soorten modellen


Diesel Horloges staan bekend om hun unieke en grote horlogekasten, maar naast deze grote modellen (Mister Daddy’s bijv.) zijn er ook kleinere modellen te vinden in onze winkel. Vele mensen durven daarom online geen Diesel te kopen omdat men niet precies weet in te schatten hoe groot zo’n kast nou is, wij hebben daar een ideale oplossing voor en dat is de fysieke winkel! U kunt namelijk vrijblijvend zo veel horloges passen als u maar wilt en u laten adviseren door één van mijn collega’s.

Dus.. heeft u uw model al uitgekozen?

Bekijk nu snel alle horloges van Diesel op onze webshop