fbpx

Jubileum horloges

Jubileum horloges met persoonlijke gravure

Bent u op zoek naar een jubileum horloge? Bij Juwelier van Dam helpen wij u graag bij het vinden van een gouden horloge en jubileum horloge. U kunt de keuze maken uit diverse soorten gouden horloges met leren band of juist met een gouden band. Daarnaast kunt u een persoonlijke tekst toevoegen door het horloge te laten graveren. Of het nu is voor de beloning van een trouwe medewerker of als cadeau voor een 50 jarig huwelijk, een jubileum horloge is ontzettend leuk om te geven én te krijgen! Kom gerust eens langs in onze winkel en bekijk onze prachtige collectie.

Artisana Handgravures voor uw jubileum horloge

Wij werken samen met Artisana Handgravures uit Zwolle om onze jubileum horloges te laten graveren. Zij beschikt over jaren ervaring en ongekend meesterschap en graveert alles met de hand! Dat maakt zo’n jubileum horloge natuurlijk extra bijzonder!
Benieuwd geraakt?
Bekijk haar bedrijfsfilmpje dan snel op Youtube door op de volgende link te klikken: Artisana Handgravures

Heeft u interesse in jubileum horloges?

Kom dan gerust eens langs bij ons in de winkel om alle prachtige jubileum horloges te bekijken of neem contact op via mail of telefoon.

Wij kunnen u uiteraard ook een factuur verzorgen, voor vragen kunt u uiteraard contact opnemen met de juwelier door op de onderstaande link te klikken.