fbpx

Michael Kors horloges!

Ruime collectie Michael Kors horloges bij Juwelier van Dam

Ben je op zoek naar een elegant horloge van het merk Michael Kors? Met trots kunnen wij vertellen dat je hiervoor bij ons terecht kunt. Deze modebewuste horloges zijn een echte aanwinst voor om jouw pols. Naast het mooie uiterlijk is het uurwerk namelijk ijzersterk en bovendien ontvang je bij ons twee jaar garantie. In onze juwelierszaak hebben wij de gehele nieuwe collectie van Michael Kors en uiteraard ook enkele oudere modellen. Van rosé, goud en zilverkleurig tot aan edelstenen bezette banden en kasten. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze winkel in Ermelo, nabij Putten en Harderwijk.

Schreeuwend op een elegante wijze


De eindeloze discussie in mode bladen of Michael Kors niet te schreeuwerig is en al afleidend werkt voor je kleding, daar stemmen wij niet in mee als horlogerie, want wij vinden dat het horloge zeker mag opvallen, ‘spreken’ zelfs eerder gezegd. In de mode wereld spreken we van trendgevoeligheid en zijn Michael Kors Horloges zeker gestempeld als ”must”. Daarom hebben wij ook de gehele nieuwe collectie van Michael Kors en uiteraard enkele oudere modellen.

Waar voor uw geld

Niet ieder persoon koopt een horloge omdat het een fashion symbool is, maar gewoon omdat zij het horloge mooi vinden, groot gelijk! En daarom vinden wij het ook belangrijk te benadrukken dat Michael Kors horloges niet alleen ”in” zijn of een ”must” is maar dat het uurwerk ook ijzersterk is en voorlopig wel even mee zal gaan, dus daar hoeft u niet over in te zitten, naast dat heeft u natuurlijk ook gewoon de twee jaar garantie op alle horloges (ook naast Michael Kors horloges), dus u kunt gewoon zonder zorgen een horloge uitkiezen op onze webshop of uiteraard gewoon in de winkel met een bakje koffie erbij en vrijblijvend advies, wij zijn te vinden bij Winkelcentrum De Enk 11 in Ermelo (In het midden van het land, naast Harderwijk en Putten).

Bekijk nu snel alle horloges van Michael Kors

Alle Michael Kors horloges | Michael Kors Dameshorloges | Michael Kors Herenhorloges