fbpx

Pulsar horloges

Ruim 200 verschillende Pulsar horloges bij Juwelier van Dam

Wil je een Pulsar horloge aanschaffen? Bij Juwelier van Dam in Ermelo beschikken wij over Pulsar horloges in verschillende typen, ontwerpen en stijlen. Ben je op zoek naar een sportief, klassiek of modern model? En wil je graag een horloge op zonne-energie of juist een digitaal horloge? Noem het maar op, wij hebben een zeer ruime voorraad met meer dan 200 verschillende modellen. Bekijk ons aanbod en kom gerust eens langs in onze winkel. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het maken van de keuze voor het perfecte exemplaar.

Pulsar horloges; Garant voor kwaliteit

Pulsar horloges is een onderdeel van Seiko, het bekende merk met de fantastische uurwerkjes en ijzersterke kasten en banden. Zo geld ook voor Pulsar dat u wellicht wel levenslang met uw horloge kunt lopen, daarnaast uiteraard standaard 3 jaar garantie op fabrieksfoutjes en uurwerk mankementen!

Pulsar sporthorloges


Ons meest verkochten modellen zijn nog wel de sporthorloges, met siliconen band en stalen kast zoals de Pulsar PT3141X1 en het sportieve horloge PV6003X1, dit zijn uitstekende voorbeelden van de prachtige sportieve klokjes van Pulsar!

Altijd hét horloge voor u!

Van klassiek tot sportief en van elegant tot groots, de diversiteit die Pulsar horloges leveren is uitmuntend,  daarom zijn wij ook erg trots om een merk als dit te mogen verkopen in onze winkel Juwelier Van Dam en online op Horlogeshop.nl, dit maakt het mogelijk vanaf uw bank te bestellen of in de winkel te kijken.