fbpx

Seiko horloges

Seiko, sinds 1881 een begrip in horlogeland

Seiko, het merk wat in 1881 werd opgericht door meneer Hattori in Tokio, Japan loopt nog altijd een stapje voor op de technologie in de wereld van horloges. Zo bracht Seiko in 2012 de Seiko Astron GPS Solar uit, het eerste horloge wat op GPS signaal word gestuurd en niet langer op een batterij loopt maar op zonne-energie. Bewuster, slimmer en efficienter!

Daarnaast heeft Juwelier Van Dam in Ermelo een ruim assortiment aan Seiko horloges in alle vormen en maten. Bekijk hieronder de huidige Seiko series en ontdek alle mogelijkheden binnen het merk Seiko.

Seiko Horloges

Bent u opzoek naar een Seiko horloge? Dan bent u bij Juwelier Van Dam in Ermelo aan het juiste adres!

Wij snappen dat de aankoop van een Seiko horloge niet zomaar word gedaan en dat er de tijd voor moet worden genomen. Daarom bieden wij onze winkel aan als showroom om op uw gemak onze gehele collectie te kunnen bekijken en eventueel wat horloges om de pols te passen om hét horloge uit te kiezen waarmee u uiterst tevreden bent.

Meer dan 300 Seiko horloges op voorraad

Benieuwd geworden naar al onze 300+ Seiko horloges? Bezoek dan Juwelier Van Dam in Ermelo (Tussen Putten en Harderwijk), bekijk hier onze contactgegevens en routebeschrijving.