fbpx

De nieuwste en allermooiste Swarovski horloges vind u bij Juwelier Van Dam in Ermelo

Op zoek naar Swarovski horloges? Zoek niet verder.

Bij Juwelier Van Dam in Ermelo hebben we een groot assortiment aan Swarovski horloges in huis, de nieuwste en mooiste modellen voor dames. Uiteraard verkopen we naast de horloges van Swarovski ook sieraden van dit trendy merk.

Een voorproefje van Swarovski horloges

Een Swarovski horloge komt het meest tot z’n recht als u het om draagt, de prachtige schitteringen van de meest fijngeslepen kristallen en de meest fijne en gedetailleerde uurwerkjes die u maar kunt vinden, maar om u toch een voorproefje te geven van ons assortiment vind u hieronder een aantal mooie afbeeldingen van onze huidige collectie Swarovski horloges.

U vind bij Juwelier Van Dam in Ermelo diverse modellen Swarovski klokken zoals de bekende Swarovski Crystalline Oval, de Swarovski Alegria en natuurlijk de Swarovski Crystalline Pure, die bezet is met meer dan 100 piepkleine Swarovski kristallen, dit is hoe design, hedendaagse kunst en functionaliteit zich vermengen.

Laat u informeren!

Heeft u vragen over Swarovski horloges of Swarovski sieraden of de actuele voorraad van deze prachtige producten? Neem dan gerust contact op met ons!

Swarovski horloges, meer dan zomaar een merk.

Opgericht in Wattens, Oostenrijk door Daniel Swarovski, een man met een heldere visie, net zo helder als de prachtige kristallen van het merk zelf. Meneer Swarovski wilde een synthetische kristal ontwikkelen, die helderder is dan welke steen dan ook. Dit is hem gelukt, nu is het bedrijf uitgegroeid tot een medewerkers tal van meer dan 32.000, maar nog steeds met dezelfde visie en missie.

Alvast online ons assortiment bekijken.

Op Horlogeshop.nl vind u ons assortiment Swarovski horloges, uiteraard kunt u deze ook via deze webshop bestellen, maar wij nodigen u graag uit in onze winkel op al deze mooie modellen even passen en op maat te laten maken. Benieuwd geworden? Bekijk huidige Swarovski assortiment op Horlogeshop.nl