Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Grootste Citizen dealer

Bekijk hier het volledige Citizen aanbod van Juwelier van Dam. Wij zijn een van de grootste Citizen dealers ter wereld en beschikken dan ook over bijna alle modellen. Zo bieden wij elke collectie aan, zoals bijvoorbeeld de Satellite Wave, Promaster, Bluetooth en Titanium horloges. Citizen staat bekend om de talloze technologieën en schitterende uitvoeringen. Ze zijn dag in en dag uit bezig met het optimaliseren en verbeteren van hun uurwerken en materialen. Citizen heeft sinds de oprichting in 1918 zich ten doel gesteld voortduren onderzoeken en ontwikkelingen te starten. Ze zijn continu bezig met het perfecte horloge te ontwikkelen die iedere, verschillende en individuele lifestyle past. Die het draagcomfort verhogen in samenstelling met een eyecatching uiterlijk.

Eco-Drive

Een van de beste uitvindingen in de horlogewereld is zonder twijfel de Eco-Drive technologie. Elke eco-drive horloge is een horloge dat nooit stopt, waar u ook bent. Dit was een van de uitdagingen van Citizen: een horloge creëren dat nooit stopt. In 1976 heeft Citizen 's werelds eerste analoge kwartshorloge uitgevonden dat uitsluitend de lichtbron gebruikt om te kunnen functioneren. Deze wereldse innovatie heeft nu de naam "Eco-Drive". Dit zijn horloges die energie genereren uit elke lichtbron, kunstmatig of natuurlijk. Het mooie van alles is dat zelfs al is het enkel een schemerlicht, toch zal het horloge doorlopen zonder dat je de batterijtjes hoeft te vervangen. De duisternis is ook geen probleem. Een van de redenen waarom mensen een eco-drive prefereren boven een ander op zonne-energie lopend horloge is de levensduur. Op het moment dat een Eco-Drive horloge volledig wordt opgeladen kan hij meer dan zes maanden door blijven lopen, zelfs wanneer het aardedonker is. Het horloge neemt de intensiteit van het licht waar dat op de wijzerplaat valt en geeft het niveau van de gegenereerde elektriciteit van dat moment weer, waardoor de drager in allerlei situaties het laadniveau van het horloge gemakkelijk kan zien.