Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Citizen Bluetooth


€ 0,00
€ 500,00
Uurwerk
Materiaal
Glas
Waterbestendigheid
Kleur
BZ1001-86E

€449,00

BZ1001-86E

Citizen
BZ1006-82E

€499,00

BZ1006-82E

Citizen
BZ1020-14L

€475,00

BZ1020-14L

Citizen
Citizen Bluetooth

Citizen Bluetooth Afbeeldingsresultaat voor bluetooth png

Het authentieke analoge horloge dat verbinding maakt met uw smartphone. Met licht aangedreven Eco-Drive Bluetooth behoren zorgen over het opladen van kabels of het vervangen van batterijen tot het verleden. Het is een hele leuke nieuwe levensstijl van analoog ontwerp plus smartphone-connectiviteit. Installeer de originele Eco-Drive Bluetooth-app in uw smartphone om oproep- en berichtmeldingen te ontvangen, het horlogealarm in te stellen en zelfs een waarschuwing te krijgen als u uw telefoon ergens vergeet. De mogelijkheden van het analoge horloge worden groter.

 

Eerste bluetooth horloge gecombineerd met licht-energie

Het is tijd om de stekker uit het stopcontact te halen. De Citizen bluetooth serie vereist nul dragen of stekkers om op te laden. Het horloge wordt namelijk aangedreven door elk licht door middel van het Eco-Drive-technologie. Citizen is het eerste merk OOIT die de bluetooth functie combineert met een solaire systeem.

Dit is op dit moment het slimste horloge die je kan verbinden met je telefoon, iOS en Android. Op dit horloge ontvang je notificaties, de juiste tijd en de dag aanduiding. Daarnaast zie je ook de wereldtijd en de gangreserve indicator. Hiermee kan je zien hoelang het horloge nog door kan lopen voor het weer opgeladen moet worden door het zonlicht. Het fijne is dat dit horloge letterlijk maanden tot een jaar zonder licht kan. De duisternis is dus geen probleem. Een van de redenen waarom mensen een eco-drive prefereren boven een ander op zonne-energie lopend horloge is de levensduur. Op het moment dat een Eco-Drive horloge volledig wordt opgeladen kan hij meer dan zes maanden door blijven lopen, zelfs wanneer het aardedonker is. Het horloge neemt de intensiteit van het licht waar dat op de wijzerplaat valt en geeft het niveau van de gegenereerde elektriciteit van dat moment weer, waardoor de drager in allerlei situaties het laadniveau van het horloge gemakkelijk kan zien.