Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Seiko 5 Sports x Street Fighter Collectie (GELIMITEERD)


€ 0,00
€ 450,00
Materiaal
Uurwerk
Glas
Waterbestendigheid
Kleur
...

€450,00

Zangief SRPF24

Seiko Global Brands
...

€450,00

Guile SRPF21

Seiko Global Brands
...

€450,00

Blanka SRPF23

Seiko Global Brands
Seiko 5 Sports x Street Fighter Collectie (GELIMITEERD)

Seiko 5 Sports x Street Fighter

 

Seiko 5 Sports is geïntroduceerd in 1968. Opnieuw tot leven gekomen in 2019. Al meer dan een halve eeuw is Seiko 5 Sports geliefd bij horlogeliefhebbers van elke leeftijd. Het merk is een synoniem voor een brede variëteit in duurzame en betrouwbare mechanische horloges.
Vandaag lanceert Seiko 5 Sports zes nieuwe modellen in een Limited Edition van 9.999 exemplaren. Unieke horloges die stuk voor stuk een hommage zijn aan de nieuwste editie van het legendarische Player vs Player videospel Street Fighter: Street Fighter V. Sinds de introductie van het spel in 1987 geldt Street Fighter als hét belangrijkste vechtspel in de gamewereld. Het wordt wereldwijd door vele miljoenen spelers gespeeld.

Elk model van deze zes Seiko 5 Sports creaties in geïnspireerd op één van de belangrijkste karakters van het spel: Ryu, Ken, Chun-Li, Guile, Zangief en Blanka. Deze bijzondere collectie is vanaf september 2020 wereldwijd te koop bij Seiko Boutiques en geselecteerde Seiko dealers.