• Lorem ipsum

Store Ermelo

Adres

Juwelier van Dam Ermelo
Stationsstraat 101a
3851 NC Ermelo

Contact

E-mail: [email protected]
Telefoonnummer: 0341 554 168

Openingstijden

Dinsdag - 10:00 t/m 17:00
Woensdag - 10:00 t/m 17:00
Donderdag - 10:00 t/m 17:00
Vrijdag - 10:00 t/m 17:00
Zaterdag - 10:00 t/m 17:00

De Juwelier van Ermelo en Harderwijk

"De tijd vooruit" zo luidt de slogan van Juwelier van Dam in Ermelo. Een moderne juwelier die de oude normen en waarden in een nieuw jasje steekt. Zo helpen wij onze klanten zowel online als fysiek in Ermelo, en adviseren wij hun bij het aanschaffen of repareren van sieraden en horloges.

Geschiedenis Juwelier van Dam

Juwelier van Dam is de grootste juwelier van Ermelo en Harderwijk. Zowel in Ermelo als Harderwijk is Juwelier van Dam een bekend fenomeen geworden. In 1971 begon Sybrand Maarten van Dam, ook wel Sieb genoemd, de juwelierszaak in Harderwijk. Na tientallen besloot hij te verhuizen naar Ermelo. Hier hadden wij een prachtig pand in de Enk 11. In 2007 werd onze juwelier in Ermelo overgenomen door Herman Oudshoorn. Die begon met een nieuwe missie en visie het bedrijf te runnen. Op 1 augustus 2020 zijn wij verhuisd van Ermelo de Enk 11 naar Ermelo de Stationstraat 101a. Deze stap hebben wij ondernomen aangezien het oude pand te ouderwets was, het paste niet meer in de tijd van nu. Wij zijn ons gaan richten op een handvol merken die hetzelfde streven als wij hebben: de tijd vooruit zijn.

Missie Juwelier van Dam

In plaats van kwantiteit boven kwaliteit te stellen, hebben wij dit volledig omgedraaid. Wij zijn ons gaan focussen op merken die de juiste prijs kwaliteit verhouding hanteren. Wij helpen zowel de klanten online als ook in onze fysieke Juwelier in Ermelo gericht aan hun behoeftes. Onze missie is dan ook niet alleen de grootste juwelier van Nederland te worden, ook willen wij de beste kwaliteit kunnen leveren in zowel de producten als diensten die wij aanbieden. Onze juwelier in Ermelo en de online afdeling groeit momenteel keihard. Om dit hand in hand te laten lopen met onze missie, zorgen we de kwaliteit niet ten kosten gaat van de exponentiele groei. Zo werken er alleen echt vakmensen in onze juwelier in Ermelo en wordt onze online afdeling volledig voorzien door horloge- en sieradenexperts.

Horloges en sieraden in Ermelo

Juwelier van Dam in Ermelo is het punt van Nederland voor het aanschaffen en laten adviseren over sieraden en horloges. Met meer dan 50 jaar ervaring in het juweliersvak weten we iedere klant goed op maat te helpen. We hebben een prachtige horlogecollectie samengesteld met merken zoals Seiko, Casio en Citizen. Wij zijn van deze merken elite dealer, dit betekent dat wij als een van de weinige in Nederland alle horloges ontvangen die er in Nederland beschikbaar zijn. Wij heten je van harte welkom in onze juwelier in Ermelo.

Diensten

In onze fysieke juwelier in Ermelo kan je naast het aanschaffen van sieraden en horloges, ze ook bijvoorbeeld laten repareren. De diensten die wij al 50 jaar aanbieden zijn: