Michael Kors Access MKT5046

PRE-ORDER nu de Michael Kors Access Runway

De toekomst is nu met de nieuwe Michael Kors Access Runway

Eind augustus presenteert Michael Kors hun nieuwste smartwatch, de Michael Kors Access Runway MKT5044, MKT5045 & MKT5046, de nieuwste versie van de Access modellen van Michael Kors in samenwerking met AndroidWear die het gangbaar maken zowel Android als Apple producten te koppelen met uw smartwatch. Dus Apple freaks opgelet! De smartwatches zijn ook te koppelen aan jouw iPhone!

Deze horloges zijn alvast te bestellen bij Juwelier Van Dam met een erg leuke en exclusieve pre-order aanbiedingsprijs!

Bestel tussen 12 juni & 26 augustus ’18 één van de drie nieuwste Michael Kors Access Runway modellen en krijg 10% korting op uw order.

 

Michael Kors Access Runway Pre-Order

Hoe bestel ik deze horloges?

Vul onderstaande formulier in en druk op ‘bestel‘ , u ontvangt van ons een pre-order bevestiging, tussentijdse nieuwsberichten over dit horlogemodel en bericht als het horloge verkrijgbaar is om op te halen in onze winkel. U betaalt het horloge pas bij afhalen in onze winkel, tussentijds annuleren kan altijd, u zit nergens aan vast, word het horloge na 7 dagen van berichtgeving (ongeveer eind augustus) niet opgehaald, dan zal deze beschikbaar worden gesteld in onze winkel en is het niet meer mogelijk het horloge met korting te verkrijgen.

Bestelformulier

Naam:

Emailadres:

Telefoonnummer:

Selecteer welk Michael Kors Access model u wilt bestellen: 

Toch eerst wat meer weten over deze horloges? Bekijk hieronder de nieuwe features van de Michael Kors Access smartwatch horloges.

Specificaties

Voor de Michael Kors MKT5044, Michael Kors MKT5045 & Michael Kors MKT5046

Diameter horlogekast: 40 – 43 mm
Dikte van horlogekast: 10,8 mm
Opslagcapaciteit: 4GB, ongeveer 1,4 GB bezet voor applicatie data
Batterij levensduur: gemiddeld 24 uur, afhankelijk van gebruik
RAM geheugen: 512MB
Schermafmeting: 1.19”
Schermresolutie: 390 x 390
Oplader: Magnetische oplader met USB ingang

Hartslag meter

De Michael Kors Runway is voorzien van een hartslag meter, waarmee u heel eenvoudig uw hartslag kunt meten met uw smartwatch.

NFC (Contactloos betalen)

Betalen is nog nooit zo makkelijk geweest met de NFC functie van de smartwatches van Michael Kors Access. Betaal snel en eenvoudig contactloos bij elk pinautomaat die contactloos betalen ondersteunt. Mocht u geen gebruik willen maken van deze functie, dan kunt u dit erg gemakkelijk uitschakelen.

GPS

Overal ter wereld de exacte tijdsaanduiding met precieze GPS positionering zolang u uw Michael Kors Access draagt.

Waterbestendig

Met 5 ATM waterbestendigheid kunt u het horloge dragen tijdens het douchen & zwemmen.

Snellader

Afhankelijk van welke functies u gebruikt kunt u de gehele dag gebruik maken van uw Michael Kors Access op één oplaadmoment. Daarnaast de Michael Kors Access binnen 1 uur opgeladen naar 80% van de batterijcapaciteit.

Heeft u nog vragen?

Aarzel niet en neem direct contact op met Juwelier Van Dam in Ermelo of kom gezellig langs in de winkel!

Bekijk nu ook de webshop van Juwelier Van Dam in Ermelo, al uw favoriete producten van de juwelier nu ook online op webshop.juweliervandam.nl