Nieuwtjes!

Nieuwtjes!

16-02-2018 –

Michael Kors Acces, nieuwe smartwatches van Fossil Q, Pandora sale & G-Shock stappenteller!

Binnenkort bij Juwelier Van Dam, de smartwatches van Michael Kors.

Deze nieuwe modellen van Michael Kors hebben de meest up-to-date features op het gebied van smartwatches en de luxe uitstraling zoals je deze gewend bent van top modemerk Michael Kors.

Wij mogen deze prachtige modellen eind maart verwachten, maar wilt u als eerste erbij zijn? Like ons dan op Facebook zodat u altijd op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en acties!

De nieuwe modellen worden op de sieraden & horlogebeurs in Basel gepresenteerd!

Nieuwe smartwatches van Fossil

En ook van het merk Fossil mogen we nieuwe Fossil Q horloges verwachten! Spannend! Want ook deze modellen worden begin maart gepresenteerd op de beurs in het land van horloges; Zwitserland .

De nieuwe smarthorloge van Fossil hebben de nieuwste AndroidWear update, is compatibel met Apple producten en heeft volgens de geruchten ook een vernieuwd sportief en modern uiterlijk gekregen naast de klassieke vintage modellen van Fossil.

Ook zijn wij actief op Instagram waar we onze volgers op de hoogte houden van nieuwtjes, acties en andere leuke activiteiten rondom horloge en sieradenland. Dus wil je ook op de hoogte blijven, volg ons dan op Instagram 😉

SALE bij Pandora

En als laatste nieuwtje; Pandora in de SALE bij ons in de winkel!

Profiteer van 30% korting op meer dan 100 Pandora producten, deze zijn nu tijdelijk afgeprijsd en na verkoop niet meer leverbaar, dus op = op!

Kom daarom snel even een kijkje nemen naar ons sale collectie en uiteraard de nieuwste collectie bedels van Pandora jewelry!

G-Shock stappenteller horloges

En ook nieuw in het assortiment van Juwelier Van Dam, de Baby-G & G-Shock horloges met stappenteller, de G-Squad.

De leuke en moderne horloges kan je koppelen aan je smartphone, je activiteiten terug zien en diverse interval timers instellen om jouw work-out tot het maximum uit te voeren en het beste uit jezelf te halen! Deze leuke, functionele en hufter proof horloges zijn verkrijgbaar voor slechts €119,-

Zo…je bent weer helemaal op de hoogte voor deze week, wij wensen je alvast een fijn weekend en hopen je snel te zien in onze winkel!