fbpx

Occasions

Verkoop uw occasion sieraden via Juwelier van Dam in Ermelo

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor het verkopen van occasions of oud goud? Dan zit u bij Juwelier van Dam in Ermelo goed. U heeft wellicht nog oude sieraden in de kast liggen die voor u misschien van onschatbare waarde zijn maar die u, om wat voor reden dan ook, niet meer draagt. Laat de occasions taxeren door onze specialisten, presenteren in onze speciale vitrine en veilig verkopen aan de nieuwe eigenaar.
Laat uw oude sieraden goed terechtkomen en verkoop ze via onze juwelierszaak. Kom gerust eens langs in onze winkel of neem contact op.

Oud goud inleveren of occasion verkopen
sieradenmerken

Eerlijke en zorgvuldige specialisten

Juwelier van Dam heeft twee specialisten in huis die uw oud goud kunnen aannemen en taxeren. Deze handelingen gaan gepaard met uiterste zorgvuldigheid, want er kunnen bijvoorbeeld verschillende waardes aanwezig zijn, zoals 9, 14 of 18 karaats goud. In overleg met u dragen wij met plezier meerdere opties aan voor de sieraden waar u graag een nieuwe bestemming voor vindt. Zo kunnen wij de sieraden presenteren in de occasion vitrine. Oud goud verkopen aan ons is een andere mogelijkheid. Juwelier van Dam is een eerlijk adres; wij geven u contant geld of meer voordeel als u de opbrengst besteedt in de winkel. Met u meedenken over alle mogelijkheden is onze kracht.

Occasions en oud goud verkopen

De klant waardeert een betrokken benadering meer dan ooit en dat is zeker belangrijk bij occasions en oud goud verkopen. Wij beseffen dat aan de sieraden soms een heel persoonlijk verhaal kan zitten. Afstand doen van sieraden kan emotioneel zijn en dan is het misschien juist een prettig idee dat iemand anders het gaat dragen. De occasion vitrine is daarom de perfecte optie voor sieraden waar u zelf om welke reden dan ook niet meer naar omkijkt.

Wilt u meer weten over de voorwaarden voor occasions en oud goud verkopen? Neem dan contact op door een e-mail naar onze winkel te sturen. Het contactformulier is te gebruiken voor al uw overige vragen. Wij verwelkomen u graag in onze winkel aan De Enk 11 in Ermelo.