fbpx

Gouden munten

Voor de verkoop of uitbreiding van uw verzameling gouden munten

Bent u op zoek naar het gouden tientje, of heeft u deze in uw bezit? Gouden munten hebben vaak een rijke historie en zijn veel geld waard. Bij onze juwelierszaak in Ermelo kunt u terecht voor een vrijblijvende taxatie. Wilt u uw gouden munten verkopen, dan kan dit ook uiteraard. Wij maken er graag een liefhebber blij mee. Kom voor de koop of verkoop van gouden munten naar Juwelier van Dam in Ermelo, tussen Putten en Harderwijk. De beste prijzen van de regio en de betrouwbaarste taxatie. Kom langs!

Gouden tientje

Gouden munten van tien gulden noemen wij ook wel het gouden tientje, deze munten zijn door de geschiedenis heen erg geliefd en vaak ook veel geld waard.  Uiteraard in dit euro tijdperk zijn er ook gouden tien euro munten uit gebracht in zilver en goud, deze zijn wat nieuwer en geadviseerd bewaard te houden onder een goed klimaat, dus droog, kamertemperatuur en in het hoesje of doosje waar de munt in aangeleverd was. Wilt u nou toch een goud tien euro munt inleveren dan kan dat uiteraard bij ons in de winkel op De Enk 11 in Ermelo!

Heeft u advies nodig voor het inleveren van gouden munten?

Omdat de waarde van gouden munten vaak niet duidelijk online gevonden kunnen worden en de waardes ook vaak afhankelijk zijn van specificaties zoals het jaartal en kwaliteit van de gouden munt adviseren wij u gewoon even bij ons in de winkel langs te komen. Zo heeft u een vertrouwelijke fysieke winkel met vakkundig personeel die uw gouden munten toetsen voor een goede prijs.