fbpx

Occasion armbanden

Mooie zilveren en gouden occasion armbanden voor leuke prijzen

Bent u op zoek naar een occasion armband? Dé oplossing voor een prachtig sieraad voor een goede prijs bij Juwelier van Dam in Ermelo. Een nieuw zilver, goud of witgoud sieraad zijn namelijk vaak te koop voor hoge prijzen. Bij ons koopt u een tweedehands armband voor tweedehands prijzen, met het uiterlijk van een eersteklas sieraad. Wij poetsen namelijk het sieraad in zoverre op, dat het er weer uitziet als nieuw. Bij onze juwelierszaak kunt u ook terecht voor de taxatie van uw armbanden. Lever ze in als oud goud of verkoop ze via onze occasion sieraden vitrinekast.

Opzoek naar mooie zilveren of gouden armbanden voor een leuke prijs? Heeft u wel eens nagedacht over occasion armbanden?

Bij Juwelier Van Dam verkopen wij namelijk ook occasion armbanden, dit zijn tweedehands sieraden die 100% zijn gecontroleerd op kwaliteit en kwantiteit, dus u heeft een eersteklas sieraad voor een tweedehands prijs, mooier kunnen wij het niet maken!

Hieronder vind u enkele voorbeelden van de mooiste tweedehands armbanden. Heeft u vragen over de beschikbaarheid van de sieraden, neem dan gerust even contact met ons op.

Niet alleen verkopen wij occasion armbanden in de winkel, maar u kunt uw oude sieraden ook verkopen in onze occasion sieraden vitrine! Hoe?

Kom langs bij Juwelier Van Dam in Ermelo (Zie routebeschrijving) en laat uw gouden, witgouden of zilveren sieraden taxeren door ons vakkundig team.

Zo kunnen wij aan u aangeven of uw oude sieraden geschikt zijn voor onze occasion sieraden vitrine of voor aanname voor oud goud voor direct contant geld.

Dus kom gerust even langs bij ons in de winkel voor deskundig advies!