fbpx

Occasion colliers

De mooiste tweedehandse colliers voor hele leuke prijzen!

Occasion colliers van echt goud, witgoud en zilver kunt u vinden bij ons in de occasion sieraden vitrinekast. De colliers bij Juwelier Van Dam in Ermelo zijn 100% gekeurd, zo goed als nieuw en voor een hele aannemelijke prijs. Naast de koop kunt u bij ons ook uw tweedehandse colliers verkopen of inleveren als oud goud. We kunnen aannemelijke prijzen hanteren omdat we de sieraden altijd laten taxeren door één van onze deskundige medewerkers. Wilt u ook weten wat uw occasion colliers waard zijn? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende taxatie.

Occasion Colliers van echt goud, witgoud en zilver voor de beste prijs van de regio!

Occasion Colliers bij Juwelier Van Dam in Ermelo zijn van hoogwaardig kwaliteit en kwantiteit, de sieraden lijken als nieuw, zitten als nieuw maar hebben een prijsje van een occasion sieraad!

U kunt bij Juwelier Van Dam niet alleen de mooiste occasion colliers en andere tweedehands sieraden kopen maar ook aan ons verkopen als sieraad voor in onze occasion sieraden vitrine of als oud goud voor een scherpe prijs! Laat uw sieraden taxeren bij Juwelier Van Dam in Ermelo om te weten wat uw sieraden waard zijn, klik hier voor een routebeschrijving naar Juwelier Van Dam!

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van tweedehands colliers die wij momenteel in de verkoop hebben en die wij hebben verkocht, voor meer informatie over de sieraden en beschikbaarheid neem even contact voor ons op voor een direct antwoord!

Wij zien u erg graag in de winkel om u zo goed mogelijk te helpen en te informeren!