fbpx

Occasion hangers

De mooiste occasion hangers voor aannemelijke prijzen bij Juwelier van Dam

Bij Juwelier van Dam zijn we gespecialiseerd in antieke en oude sieraden. Zo ook in de taxatie en verkoop van occasion hangers. Wij hebben voldoende kennis in huis om u van de juiste informatie te voorzien. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een betrouwbare en vrijblijvende taxatie, dan weet u direct de waarde en kunt u het bij ons inleveren of direct verkopen als oud goud. In onze occasion vitrine kast bieden we schitterende occasion hangers aan voor aannemelijke prijzen. Wilt u tweedehandse hangers kopen? Ze zijn bij ons zo goed als nieuw. Kom gerust eens een kijkje nemen.

Occasion Hangers bij Juwelier Van Dam in Ermelo

Woont u in de buurt van Ermelo, Harderwijk en Putten dan is het zeker de moeite waard om eens langs te komen bij Juwelier Van Dam voor de mooiste Occasion Hangers met de leukste prijzen, zo hebben wij vele soorten en maten tweedehands hangers en andere sieraden in huis.

Niet alleen verkopen wij occasion sieraden in de winkel, maar u kunt uw oude sieraden ook verkopen in onze occasion sieraden vitrine! Hoe?

Kom langs bij Juwelier Van Dam in Ermelo (Zie routebeschrijving) en laat uw gouden, witgouden of zilveren sieraden taxeren door ons vakkundig team.

Zo kunnen wij aan u aangeven of uw oude sieraden geschikt zijn voor onze occasion sieraden vitrine of voor aanname voor oud goud voor direct contant geld.

Dus kom gerust even langs bij ons in de winkel voor deskundig advies!